2777
2789
عنوان

پول برای کار

150 بازدید | 5 پست

سلام

دیوار برای کار اگهی گذاشته بودند.بعد که رفتم حضوری صحبت کنم یک جا بود که زده بود دفتر مشاور شغلی غیردولتی

و گفتند برای معرفی به کار و ثبت نام در سامانه وزارت کار باید مبلغ ۵۰۰ هزار پرداخت کنم و کارت ملی مو بذارم.

کلاهبرداریه؟

چند نفر دیگه هم اونجا بودند برای کار اومده بودند

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

شک نکن

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بنظر خودمم همینطوره.ممنون از نظرت🙏

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

کلاهبرداریه پول ندی

باشه .ممنون🙏