2821
2789
عنوان

مشکلات محله

48 بازدید | 5 پست

سلام یه سوالی که داشتم اینه که با مشکلات محلتون چطوری کنار میایم

متاسفانه اینجا توی کوچمون کلی بچه 10 12 ساله هست که از حداقل 10 صبح تا 10 شب دقیقا تو کوچه ان،سرو صداشون که هیچ آزار و اذیتشون خیلی بده

اینجا هنوز فاضلاب شهری راه نیفتاده و جوب هست و اونم والدین همینایی که بچه هاشون رو ول دادن کوچه پول جوب ندادن و جوبی هم الان نیست و همون بچه هم هرچی که میخورن پرت می کنند تو جوب و می مونه لجن میشه

یا آدم پارکینگ نداره ماشینو بیرون میذاره هییییی که توپ بازی میکنن توپ کثیف رو می زنن به ماشین که کثیفیش هیچی آخر سر بدنه ماشین قر شد

هرچی هم بهشون میگی انگار نفهمن

ته کوچمون هم تازه پارکه

اینطوری دارن پدر در میارن

متاسفانه کاری نمیشه کرد. مثلا دعوا و شکایت از بچه که نمیشه کرد

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه کاری نمیشه کرد. مثلا دعوا و شکایت از بچه که نمیشه کرد

آره واقعا نمیشه کاری کرد ولی اینطور هم نمیشه اون روز توی ماشین کار داشتم 15 دقیقه تو ماشین بودم و شیشه هم پایین بود،یهو دیدم یه توپ اومد تو صورتم🤕

همون بدنه ماشین رو که گفتم ماشینمون تاراست،یدونه زدن حدود 3 میلیون هزینه در آوردنش شد(زیر درب شاگرد)یکم تو رفته بود ولی واقعا نمی دونم چی بگم،بچه شون تو خونه اذیت میکنه ول میکنن کوچه،همه رو اذیت میکنه