2821
2789
عنوان

تم های تولد....

88 بازدید | 4 پست

کسی تم تولد نمی خوادددد؟؟؟؟

مجموعه ای از تم های تولد دارم که برای تهیه اشون و جمع آوری شون از نت زحمت کشیدم و به زودی تم های جدیدی هم طراحی میکنم براتون، اگه دوست داشته باشید می تونید تم مورد نظرتون رو به من بگین تا براتون ارسال کنم هم میتونم براتون آماده کنم هم براتون ارسال کنم که خودتون درست کنید ، چه به صورت فایل ، چه به صورت چاپ شده و قابل برش حتی به صورت چسب برگردون برای نصب روی وسایل پزیرایی و در آینده برای دوستان عزیز تهرانی به صورت آماده به تعداد دلخواه (البته فعلا تهران چون امکان تحویل رو به صورت شخصی دارم ) با قیمت مناسب که می تونید تهیه کنید...( تاپیک دوم فقط مخصوص تم تولد)...

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

فایل اگه بخواین بدین چجوریه؟

منظورم از لحاظ قیمت و زمان و.... 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

من یه تم با گل نرگس میخوام اما واس دوماه دیگه شما تو اینستا یا تل گرام نیستید

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فایل اگه بخواین بدین چجوریه؟ منظورم از لحاظ قیمت و زمان و.... 

عزیزم فایل ها رو به صورت  pdf  براتون ایمیل میکنم  شما میتونید به دلخواه چاپ کنید ، تم مورد نظرت رو به من بگی اگه داشته باشم برات نمونه میفرستم به ایمیل ات یا whatsapp که ببینی دوست داشتی برات میفرستم هزینه تمام pdf ها هم 10000 تومن هست. تایید کنی کمتر از 24 ساعت دستت هست تو ایمیل ات یا هر طور دیگه که امکانش باشه.

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
من یه تم با گل نرگس میخوام اما واس دوماه دیگه شما تو اینستا یا تل گرام نیستید

عزیزم تل گرام که بودم فیل تر شد خارج شدم الان whatsappهستم اینساگرام هم دارم به خواهی اگه باشه برات نمونه دایرکت میکنم ببینی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز