2777
2789
عنوان

رد شدم😭

419 بازدید | 21 پست

امروز برای بار چهارم شهری رانندگی رو رد شدم😔من همه چیزمو عالی انجام میدم ولی دوبل نمیتونم بزنم حالم افتضاحه دیگه خجالت میکشم تو روی خونوادم نگاه کنم

کاش کلا بیخیالش بشم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بار ششم قبول شدم خواهرم نهم🫤الان هر دو راننده هستیم امیدت از دست نده

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

فقط تمرین کن و استرس نداشته باش

منم 6 بار رد شدم با اینکه رانندگی هم میکردم😂

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

فدای سرت عزیزممنم بار چهارم قبول شده بودماصلاا ناراحتی نداره برای بقیه عادیه ولی خود خودتو اذیت میکن ...

اخه خونوادم چیزی بهم نمیگن ولی یطوری نگام میکنن که انگار تو نمیتونی یه گواهینامه هم بگیری😭من کنکورم دارم امسال درگیر مدرسه و کنکورم هستم واسه همین ذهنم خیلی شلوغه دارم دیوونه میشم کم کم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز