2821
2789
عنوان

کمکم کنید 😭

295 بازدید | 17 پست

خیلی حالم بده شبیه افسره ها شدم انقد که فکر میکنم شبا تا ۳و۴ از فکر خوابم نمیبره .

نمیدونم چیکار کنم

از یه طرف انسانی رو دوست دارم ولی بازار کار نداره

از یه طرف تجربی و شغلاش که میدونم نمیتونم پزشکی

با چه رتبه ای پزشکی میارن

یعنی خیلی نشدنیه ؟

چطوری باید باشیم که از پس تجربی بر بیایم

کدوم بهتره انسانی یا تجربی

تجربی سخته منم میترسم وسطش بمونم

گیر کردم

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

فکر و که ممنون داریم اما پرستو تا هدف نداشته باشی موفق نمیشی بعدشم چرا از پیش بر نیای؟

میشه به تاپیک آخرم سر بزنید لطفا خیلی به راهنماییتون نیاز دارمممم🥺

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر و که ممنون داریم اما پرستو تا هدف نداشته باشی موفق نمیشی بعدشم چرا از پیش بر نیای؟میشه به تاپیک ...

چون با فیزیک و اینا کنار نمیام خوشم نمیاد ولی بشدت شغلاشو علاقه دارم

تجربی خیلی سخته من معدل دیپلمم خیلی خوبه اونم با این وضع نهایی های این چند ساله منتهی اصلا چیز خوبی ...

رتبه آوردنش خیلی سخته یعنی ؟

عزیزم میشه درخواست بدم عکس کتاباشو برام بفرستی

شما میگی یعنی انسانی خوبه

هردو علاقه دارم کامل گفتم که

من خودمم سالها گرفتار بلاتکلیفی و انتخاب بودم.فکر می کردم به هر دو مقوله علاقه دارم.ولی واقعیت اینه که آخرش یکی عزیزتره.مثلا یکی ۵۱ درصد،یکی ۴۹ درصد.خیلی مقدارش به هم نزدیکه ولی یکی نیست.من خودم این حالات رو گذروندم،دقیقا میدونم چی می گی.

بعد تو سن شما علاقه واقعی معلوم نیست،مثلا طرف فکر میکنه، به بازیگری یا فوتبال علاقه داره،در صورتیکه علاقه اصیل و واقعی نیست،احساس پول و معروفیت باعث شده که به سینما و فوتبال جذب بشه.به مرور علاقه واقعی از غیر واقعی مشخص میشه. حتما برو پیش مشاور،من خودم اون موقع ها رفتم،مقداری کمک کننده بود.

چون با فیزیک و اینا کنار نمیام خوشم نمیاد ولی بشدت شغلاشو علاقه دارم

چون شغلاشو علاقه داری میتونی باهاش کنار بیای

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

من خودمم سالها گرفتار بلاتکلیفی و انتخاب بودم.فکر می کردم به هر دو مقوله علاقه دارم.ولی واقعیت اینه ...

خب بالاخره چه رشته ای رفتین

رتبه آوردنش خیلی سخته یعنی ؟ عزیزم میشه درخواست بدم عکس کتاباشو برام بفرستی شما میگی یعنی انسانی خوب ...

اره سخته واقعا ولی من با اینکه این اتفاق برام افتاد بازم تجربی انتخاب میکردمچون زیستو دوس داشتم با اینکه وااقعاا سخته من ۱۵ کیلو اضاف کردم

خب بالاخره چه رشته ای رفتین

من بین ریاضی و انسانی مردد بودم،هر دوشون هم رفتم.دیپلم ریاضی.پیش دانشگاهی انسانی. اون موقع ها پیش دانشگاهی بود.کنکور انسانی دادم.آخرش رفتم رشته مدیریت که مابین ریاضی و انسانیه.

داستانش مفصله.سالها بین دو راهی گیر کرده بودم.نه فقط درس.تو همه چیز دو راهی داشتم .حتما برو پیش مشاور. ولی خوب یه مقداریش هم زمان باید بگذره.و صبر کنی تا مسائل واست روشن و واضح بشه.من فقط واسم علاقه مطرح بود،اصلا دنبال موقعیت و جایگاه نبودم.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز