2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

ف.ال انجام میدم. تبادل هم انجام میدم،آدمی مرگ و تولد را به تنهایی تجربه میکند. ما تنها زاده میشویم و تنها میمیریم.(نی نی یار عزیز قبل از اینکه تعلیق کنی هشدار بده)

نهموفقیت اون چی از شما کم میکنه که ناراحت شی

منم یه دوست دارم پزشکی میخونه

به اون حسودیم نمیشه

ولی اینی که شریف میخونه انگاری خیلی توی سطح اجتماعی

بالاتر از بقیست یا شاید من اینجوری فکر میکنم 😓

ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی.

حسادت از رذائل اخلاقی ست در کل اگه میخوایم به سعادت در دنیا و آخرت برسیم باید سعی کنیم کارهایی رو انجام بدیم که مورد رضایت خدای متعال باشه بخواست الهی سعادت و خوشبختی حقیقی در رضایت خداست.

بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی🌱در اصل هر تفکری، هر حرفی، هر کاری و در کل هر چیزی را که خدای متعال تایید بفرماید ، درسته🌱خدای متعال امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و این وظیفه ماست هر جایی که لازمه سعی کنیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم بخواست برای رضای خدای بزرگ🌱هر کسی نسبت به مقدسات و انسانهای خوب هر حرف بدی بزنه با حرفهای بدش چیزی از ارزش مقدسات و یا خوبان کم نمیشه و بدیهاش به خودش برگرده إن شاءالله تعالی. وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز