2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم

201 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان به عنوان یه خواهر به کمتون نیاز دارم هیچ اقایی به دلم نمیشینه همه رو زشت میبینم جز یه بار که عشق یه طرفه رو تجربه کردم طرف شخصیتش عالی هم هست زشت میبینمش من برای این لازمه برم روانشناس؟در حدیه که حالم بد میشه بعد دیدنشون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوست داری ازدواج کنی؟اگه دوست داری باید نگاهت رو نسبت به بقیه عوض کنی و معیار های دیگه رو بسنجی مخصو ...

دوس دارم ازدواج کنم ولی این دید و نمیتونم از بین ببرم نمیخوام تنها بمونم

هر سه تا خواستگارمو پروندم سر این اخلاقم مامانم هی میگه اینکه قیافش خوب بود ولی به چشمم من داغونه

بنظرم تا وقتی دل بخواه خودت پیدا نشده ازدواج نکن..اینو از منی که 36 سالمه و مجردم و هیچ وقت ازدواج نکردم بشنو.... ازدواج ضرورت نیست چون واقعا اینها که ازدواج کردن به هزار دلیل جدا شدن....همه اول و آخر تنها هستن....

بنظرم تا وقتی دل بخواه خودت پیدا نشده ازدواج نکن..اینو از منی که 36 سالمه و مجردم و هیچ وقت ازدواج ن ...

موافقم باهات ولی فوبیای تنهایی دارم تو پیری فک کنم هیچ وقت ادم مناسب و پیدا نکنم

موافقم باهات ولی فوبیای تنهایی دارم تو پیری فک کنم هیچ وقت ادم مناسب و پیدا نکنم

من خودم یه پیرزنی رو میشناسم 7 تا بچه داره و دو دفعه ازدواج کرده ولی بچه هاش الان خانه سالمندان گذاشتنش....

اونی که تا ته اش باهاته پاهاته.....

و خواستی آدرس اون پیرزن رو میدم برو ببینش ....بسپار به خدا کاری که من دارم میکنم...

مرسی از راهنماییت عزیزم حق با شماست یکم اروم شدم

من 36 سالمه... تو که سنی نداری... موقعیت خوب داشتی که دلت راضی بود ازدواج کن وگرنه از ناچاری ازدواج نکن....

بنظرم هر چیزی تو زمان خودش به بهترین حالت پیش میاد...

من حتی بفکر هستم اگه موقعیت خوبی نداشتم مجرد بمونم چون واقعا ازدواج خوب خوبه وگرنه بقيه اش دردسره مخصوصا وقتی دلت با طرفت نباشه..