2821
2789
عنوان

حس ششم هستم

12173 بازدید | 544 پست

هیچی ازتون نمیخوام جز دعا

لطفا دعا کنید امسال کنکور قبول بشم

راستش هر وقت به کسی اینجا گفتم حس ششم هستم و جوابشو دادم بعدش دعام کرد و اتفاقات خوبی برام افتاد در حد توانم بپرسید جواب میدم🙏🏻

سپهر بابا کجایی سپهر؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسرم کی رئیس میشه

ما کی خونه میخریم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

اَ برمیگرده؟پشیمون میشه؟برمیگردیم به هم دوباره؟

ممنون میشم جواب بدی🤍

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

مبین دوستم داره؟از نظرش چجور دختریم؟کی بهم میگه؟

دعات میکنم تو هم دعام کن منم رشته مورد علاقمو قبول شم!🫶🏻🩵

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

چیزی که میخام چند وقت دیگه اتفاق میافته

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

عزیزم انشاالله به اون چیزی که میخوای برسی 😗🫂🫂💚

عزیزم کی پیام میده ؟؟؟ حسش چیه بهم ؟

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

انشاءالله عزیزم موفق باشی و هرچی که به صلاحته از خدا می خوای بهت بده

عزیزم ممنون میشم جوابمو بدی 🌹

بنظرت کی ازدواج می کنم و هرچی از ازش حس میکنی بهم بگو مرسی🥰🌹🌹

وطنم🇮🇷❤️🔥