2777
2789
عنوان

شوهر خرم

232 بازدید | 7 پست

خانمها موقع ازدواج با شوهرم همه میگفتن او در سطح تو نیست ازدواج نکن چون من از لحاظ ظاهر و مالی و خانوادگی از اون بهتر بودم شوهرم گفت هرچی بگی چشم فقط بهم بله بگو خلاصه الان ۴ ساله ازدواج کردم اخلاقش از اول بد بود ولی چون منو دوست داشت زیاد نشون نمیداد ولی الان بعد اینکه بچه دار شدیم دیگع منو دوست نداره اصلا واسش مهم نیستم فقط سرم داد میزنه هرچی میگم میگه گ ه نخور با همه دعوا داره هر روز میره قلیان سرا قبل ازدواج خونشون روستا بود کافه نمیشناخت اصلا اومد شهر پیش من اعدا میده الان فقط بی احترامی میکنع دیروز سر رفتارش دعوا کردم گفت من همینم که هستم اصلا برام مهم نیستی الان فقط پیشرفت خودم مهمه وصلام اخع یکم پول اومد دستش اینطوری میکنه چیکار کنم بنظرتون رابطه ج ن سی مونم خیلی کم شده

برید پیش مشاور

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میشه به تاپیک آخرم سر بزنید لطفا خیلی به راهنماییتون نیاز دارمممم🥺

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

پیشرفت خودم؟؟

فک کرده ادم شده

اگه خانوادت پشتت هستن جدا شو خب

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز