2777
2789
عنوان

سلام😊 🫂

504 بازدید | 28 پست

حال شما؟

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوبیم شما چطوری

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

سلام عزیزم

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

سلام صب بخیر خابم میادد

منم😑 🫂

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز