2777
2789
عنوان

لکه بینی

124 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

همیشه پریودام منظم بوده، این ماه هم سر تایمش پریود شدم ولی خونم خیلی کمتر بود و قهوه ای شده بود ولی باز مثل همیشه ۵-۶ روز بود، دیگه چون یه بار شد گفتم حالا وایسم تا پریود بعدی اگر مشکلی بود بازم برم دکتر. ولی الان که دوهفته فقط گذشته لکه بینی دارم از امروز. اصلا نمیدونم برای چی اینطوری میشع😭 خیلی نگرانم. هیچ علائم خاص دیگه ای تو بدنم نداشتم. باید چیکار کنم؟😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بعد سالها یهو عجیب غریب شد خونریزیم یکی دو ماه صبر کردم چند روز پیش رفتم سونو دیدم کیست هست

حالا منتظر جواب ادرارمم هستم که به دکتر زنان بگم ببینم چی میگه

تو هم تونستی یه سونو برو

اگه میخوای سونوو ازمایش تو دفترچه واست ثبت بشه به دکتر زنانای انلاین بگو واست درخواست بدن بعد اگه مشکل بود ببر حضوری

بعضی دکتر انلاینا هم چت رو باز میذارن تا جواب ازمایش و سونو اماده بشه

منم بعد سالها یهو عجیب غریب شد خونریزیم یکی دو ماه صبر کردم چند روز پیش رفتم سونو دیدم کیست هست حا ...

اهان باشه پس صبر نکنم تا پریود بعدی ؟ هرچی دیرتر بشه یعنی بدتره ؟ چون تا الان علائم دیگه ای جز اینا نبوده😭

اهان باشه پس صبر نکنم تا پریود بعدی ؟ هرچی دیرتر بشه یعنی بدتره ؟ چون تا الان علائم دیگه ای جز اینا ...

میتونی هم صبر کنی

من سه تا پریود صبر کردم

ببین قدیما هم اگه مثلا سرما میخوردم یا پزشک دیگه دارو میداد ممکن بود خونریزیم مثلا اوایلش سیاه بشه و بعد خونریزیم طبیعی بشه

ولی این دفعه اول خون سیاه اومد چهار روز کلا

پریود بعدی خونریزی ها نامنظم بود طول میکشید مثلا شش هفت روز یه روز کم یه روز متوسط مثل همیشه نبود

الانم یه ذره رو حس ادرارم اثر گذاشته که منتظرم ببینم عفونت ادرار هست یا نه

میتونی هم صبر کنی من سه تا پریود صبر کردم ببین قدیما هم اگه مثلا سرما میخوردم یا پزشک دیگه دارو ...

بعد ببخشید شما علامت دیگه ایم داشتین جز پریود نامنظمتون ؟ منظورم درد و اینچیزاستگ چون دفعه پیش درد منم کمتراز سری های پیش شده بود همراه بود با دفع لخته های خونی و خون قهوه ای و کم، حالا دوهفته بعد اون الان دوباره امروز دوباره همونطوری شدم. دیگه فکر کنم به زودی برم ازمایش بدم😭