2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فرم درخواست ویزا: تکمیل شده و امضا شده. پاسپورت: با اعتبار کافی (معمولاً حداقل ۶ ماه بیشتر از تاریخ انقضای ویزا) و کپی صفحات مهم آن. عکس پرسنلی: مطابق با استانداردهای سفارت (معمولاً عکس بیومتریک). رزومه (CV): بهروز شده و دقیق. انگیزه نامه: شرح دلایل شما برای انتخاب آلمان، رشته تحصیلی مورد نظر، و اهداف شغلیتان. مدارک تحصیلی: ترجمه شده و تایید شده (دیپلم، پیشدانشگاهی، مدارک دانشگاهی). مدرک زبان: بسته به رشته و دانشگاه، ممکن است مدرک زبان آلمانی (مثل TestDaF یا DSH) یا انگلیسی (مثل IELTS یا TOEFL) نیاز باشد. نامه پذیرش یا پیشثبتنام از دانشگاه (در صورت وجود): اگر از قبل برای دانشگاهی اقدام کردهاید. اثبات تمکن مالی: نامهای که نشان دهد توانایی مالی برای پوشش هزینههای زندگی در آلمان را دارید (مانند گواهی حساب بانکی مسدود شده یا اسپانسرشیپ). بیمه درمانی مسافرتی: پوششدهنده دوره اولیه ورود به آلمان. گواهی عدم سوءپیشینه: ترجمه شده و تایید شده

دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)