2777
2789
یادم بده لطفا    

سیب زمینی های بزرگ باید تهیه کنی که ترجیحا زده دار نباشن پوستشو کاملا بکن اول یه حالت مثل کلاه از سرش جدا کن و با قاشق چایخوری و چاقد داخلشونو کمکم خالی که که اذیت نشی

پیازو با گوشت یا مرغ و ادویه و سبزیجات معطر و هر چیزی که دوس داری با رب تفت بده 

و تکه های سیب زمینی که از داخل سیب زمینی ها در آوردی هم ریز کن و به ترکیب اضافه کن

با قاشق بذار داخل سیب زمینی ها و کلاهشونو بذار و بذار داخل آب کم و مقداری نمک تا بپزه

میتونی با چنگال میزان پختشو امتحان کنی 

من موادی که از سس اضافه میاد میریزم تو آب اطراف دلمه ها تا سیب زمینی ها خوشمزه و خوشرنگ بشن 

نوش جان

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

عزیزم دلمه کاهو هم خوبه . ما کلا دلممون فرق داره البته . 

دلمه  کاهو. کلم. بادمجون.فلفل دلمه. کدو قلمی .گوجه. پیاز درشت ورقه هاش . برگ مو. برگ چغندر میزاریم..

موادشم برنج نیم دونه معطر . رب گوجه زیاد در حدی ک قشششنگ قرمز بشه موقع پخت میپره رنگش.  . پیاز نگینی فراوون ک بو گوشتو ببره خام باشه حتما .گوشت چرخ کرده.فلفل دلمه نگینی ریز. روغن .  اب تمر هندی.جعفری ساطوری.  نمک.فلفله . 

همه این موادو خام ب خام قاطی میکنیم تفت نمیدیم  بعد پر میکنیم دلمه هامونو . طبیعتا چیزای سفت پایین قابلمه چیده میشن چون دیرپز هستن ....

ابش هم اب تمر هندیو با اب قاطی با روغن میریزیم روش و میزاریم ارووووم دم بیاد حداقل دو ساعت تا ابش بره . . . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان