پوتوس یه کلمه مربوط به دوران یونان باستانه به معنی حس نابی که یبار تجربش کردی و میدونی دیگه تجربش نمیکنی
مثل سر خوردن یه حس خوب از دستت
این کلمه بنظرم در عین حال که شیرینی یه اتفاق ناب رو داره تلخی از دست دادن رو هم داره
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
قبل از طلاق والدینم این حسا بود ولی الان دیگه برنمیگردن پس این کلمه احوالات منو توصیف میکنه
متاسفم بابت از دست دادن اون حس ناب
واقعا حس تلخیه و یاد آوری بودنش حس شیرینیه
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
اره منم اولش که شنیدم این کلمه رو یاد اون گل افتادم