2821
2789
عنوان

روتین پوستی

346 بازدید | 16 پست

این مدت خیلی ناراحت بودم و گریه کردم پوستم چندتا خط ریز آورده خیلی نگرانم چندتا محصولات پوستی خریدم اگه از اینا استفاده کردین بگین

دورچشم اکسیس وای کره ای

ابرسان لورال ترکیه با سختی پیدا کردم اینو

ویتامین سی مدیکیوب کره ای

ژل کرم کلاژن ساز مدیکیوب کره ای

مرطوب کننده سراوی گفتن محصولات آمریکاست ولی توی اسپانیا بسته بندی شده روی بسته نوشته

دورچشم بیوتی اف جوسان کره ای هم خریدم ولی هنوز شروع نکردم

فعلا از ویتامین سی استفاده میکنم خیلی عالیه پوستم کاملا نرم و سفید شده عین پنبه

نظرتون راجب ابن محصولات چیه اونایی که استفاده کردین راضی بودین؟

خیلی هم هزینه کردم حضوری خریدم از فروشگاه تقریبا نزدیک 20 تومن شدن همشون

وای چه هزینه هایی میکنید شما

به جاش رو روحیه و اعصابت کار من روزی یکساعت اختصاص بده به پیاده روی برو تو دل طبیعت یا تو پارک کاش یکی این حرفارو همون ۲۰ سالگی بهم میگفت اینقدر خرج آبرسان و مرطوب کننده و دور چشم نمی کردم

ولی در کل من الان سرم ویتامین سی پریم میزنم با مرطوب کننده اتوپیای اردن آبرسان هم درمالیفت قرص آنادرم هم از داروخانه خریدم راضیم پوستم لیفت و پر آب نشون میده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی هیشکی ازشون استفاده نکرده از کاراییشون بگه؟

من ابرسان سراوی و دور چشم بیوتی اف جوسان استفاده کردم، خوب بودن، ابرسان و دور چشم کلینیک عالی بود، لانکوم هم محصولاتش عالی بود استفاده کردم، اما الان قیمتش گرون شده، از جای مطمئن بگیر، برای من از کانادا یا امریکا میفرستادن، الان که از اونجاها نمیشه، از امارات یا ترکیه برام میارن

حرف حق هرجور باشد «دار» میخواهد فقط... بغض وقتی میرسد شاعر نباشی بهتر است... بغض وقتی گریه شد خودکار میخواهد فقط... چشم های خیسم امشب آبروداری کنید... مرد جای گریه اش سیگار میخواهد فقط.... 😢

من ابرسان سراوی و دور چشم بیوتی اف جوسان استفاده کردم، خوب بودن، ابرسان و دور چشم کلینیک عالی بود، ل ...

عه پس راضی بودین خب خوبه منم از جای معتبر خریدم خیلیم گرون خریدم

اینقدر این پول های بی زبون خرج اینجور چیزها نکنید تو به این محصولات شیمیایی احتیاجی نداری برو تو دل طبیعت پیاده روی کن مدیتیشن انجام بده رو اعصاب و روانت هم کار بکن با اطرافیان بگو و بخند کن

کاش یکی ۲۰ سالگی به من میگفت اینقدر خرج آبرسان و مرطوب کننده و دور چشم نکنم چون واقعا اون زمان باید حال دلم خوب نگه میداشتم

الان سرم ویتامین سی پریم میزنم با آبرسان درمالیفت قرص آنادرم هم یه قرص زیبایی هستش تمام داروخانه ها دارن بگیر بخور ولی در کل بیشتر حال دلت خوب نگه دار

اینقدر این پول های بی زبون خرج اینجور چیزها نکنید تو به این محصولات شیمیایی احتیاجی نداری برو تو دل ...

عزیزم چه ربطی داره ادم اگه پولو خرج پوست و حال خوبش نکنه خرج چی بکنم من با این صورت قراره یه عمر زندگی بکنم لازمه رسیدگی بشه بهش

وای چه هزینه هایی میکنید شما به جاش رو روحیه و اعصابت کار من روزی یکساعت اختصاص بده به پیاده روی ...

شما هرچی میخوای استفاده کن چرا به بقیه ایراد میگیری الان انرژی بد میدی شما مگه میدونی من نمیرم قدم بزنم یا کلاس های چی میرم که میای انرژی منفی میدی واقعا که

عزیزم چه ربطی داره ادم اگه پولو خرج پوست و حال خوبش نکنه خرج چی بکنم من با این صورت قراره یه عمر زند ...

منم هرچی پول دارمو میدم برا پوستم و تاثیر دیدم واقعا بنظرم ارزش داره وقتی پوستت داغون باشه هرچقد قشنگ باشی به چشم نمیاد زیباییت ولی وقتی پوستت صاف باشه اعتماد به نفست ده برابر میشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792