2821
2789
عنوان

تعجب میکنم

102 بازدید | 4 پست

همیشه بعضیا میان تو سایت مینويسن روزقیامت وجود نداره بهشت و جهنم الکی

بنظرتون واسه خدا کاری داره یبار شما رو خلق کرده بازم زنده تون کنه و این همه پیامبر خلق کنه که دقیق راه بهتون بگن و بگن این دنیا فقط امتحانتون یا درست عمل کنید و بهشت نصیبتون شه یا اشتباه و ضد حرفای خدا و جهنم

خیلی این واضح چرا مسیر خودتونو دور میزنید چرا اذیت میکنید خودتونو

حتی خوب که فکر کنی میببنی خلق خودتم ی معجزه اس خدا تونسته اینکارو بکنه نمیتونه بقیه کارارو بکنه؟

👺

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کی گفت نمیتونه و قادر نیست

خب اونی هم که میگه تناسخ منطقیه یعنی خدا قادره دوباره زنده کنه ولی در جسم دیگه

اونی که میگه تموم میشیم داره تجربی و علمی میگه

اونی که خداباور نیست هم کلا میگه نیست نه اینکه بگه بلد نیست دوباره زنده کنه آدمارو

هیچ کدوم نگفتن خدا چون نمیتونه دوباره خلق کنه ما به بهشت و جهنم اعتقاد نداریم شما اینو از خودت درآوردی انگار

بعدشم من نفهمیدم چرا فکر میکنی بقیه دارن سختش میکنند یا فقط تو درست میگی اونجوری که فهمش راحت تره اتفاقا

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد