2777
2789
باید همین کارو کنم راستش از اول که وارد دبیرستان شدم همش چسبیدم به زیست وشیمی که این دوتا درسم عالی ...

زیست که فقط با خوندن هزارباره عالی میشی ....ولی فیزیکم با تست و تمرین اصلا وقت خودتو با خوندن متن کتاب هدر نده...بخون ولی فقط یکی دوبار وتامیتونی تمرین‌تمرین...مطمئنم که عاشقش میشی...از سایت آلا هم‌استفاده‌کن فیلمای محشری داره

باید همین کارو کنم راستش از اول که وارد دبیرستان شدم همش چسبیدم به زیست وشیمی که این دوتا درسم عالی ...

ولی فقط ب فیلما اکتفا نکن چون راه حل هایی میدن ک گیج ترت میکنن مثلا با ی فرمول میتونی کل سوالا رو حل کنی اینا الکین گیجت میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیست که فقط با خوندن هزارباره عالی میشی ....ولی فیزیکم با تست و تمرین اصلا وقت خودتو با خوندن متن کت ...

من عاشق همه درسام ولی متاسفانه به این مورد کم اهمیت دادم وفهمیدم که چه اشتباه بزرگی کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز