2777
2789
عنوان

همسرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا زیر سی سالته هنوز درگیر این چیزایی واقعا بی اهمیت ترین موضوع تو ازدواج این لوس بازیاس

اوووو چ مغز متفکرانه ای داری اولش اگ پسری ک دختری بخاد براش وقت نذاره ینی براش مهم نیست چ تو چت چ زنگ یا هرچیز دیگه

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

جدی اخه دیدم خیلیا بیس چاری درحال چتن و زنگمیزنن همششش شوهر من روزی دوسه بار زنگ میزنه فقط

خ.ب بیشتر از دوسه بار زنگ بزنه دیگه حرفی پیدا نمیکنید اخه دو سه بارم زیاده

در ضمن برا چه ویز بیخودی ناراحتی

ناراحتی که قبل خواب و بیداری بهت اعلام نمیکنه؟؟

مگه مادرشی

لوس بازی چیه همسرمههع از اون توجه نخوام از کی بخوام کار سختیه یدونه پیام بده یا ی زنگبزنه؟

تو عقدی هنوز الان اینطور میگی همسرمهههه از اون محبت نخوام از. کی بخوام الان با خودش میگه دختر تو خونه باباش صبح تا شب بهش یرعزیزم نگفتن منتظره منه

عشق رو گدایی نکن

طوری رفتار کن اون جذبت بشه نه بخوای بزور بکشی سمت خودت

برای استحکام بیشتر رابطه و....

با صبح بخیر ، شب بخیر ؟انقدر تاثیر داری ؟😶

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

خ.ب بیشتر از دوسه بار زنگ بزنه دیگه حرفی پیدا نمیکنید اخه دو سه بارم زیاده در ضمن برا چه ویز بیخود ...

اووووو از کی تا حالا گفتن نیاز اینکه چی میخاد چی نمیخاد تو رابطه شده گدایی رابطه خودش هم هست مگه فقط مال پسره ک باید تصمیم بگیر همش bayahiti@

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

برای استحکام بیشتر رابطه و....

والا ن تا حالا شوهرم گفته نه من

نه اصلا تا حالا بهش فکر کردم ک بگه یا نه

اصلا گیریم ک گفت. یعنی با اون صبح شب. بخیر چ اتفاقی تو زندگی شما افتاده ک تو زندگی من نیوفتاد

الکی ب یه چیز شاخ و برگ ندین