2821
2789
عنوان

اکس روانیییم

307 بازدید | 4 پست

توروخدا هیچوقت با پسرایی که میگن تو یا مال منی یا مال خاک نرید تو رابطه زندگیتونو سیاه میکنن..

یه پسر خیلی غیرتی و بی کَله بود،یکسال پیش تایم کوتاهی باهم بودیم،یه لطفی کرده بود و بهم گفته بود یکی طلبم

خیلی زنگ میزد این مدت که فقط یه بار ببینمت،گفتم من توی رابطهم گفت کاری ندارم فقط ببینمت بهم بدهکاری

دیشب رفتم و یه چیزی گفتم که عصبانی شد تهدیدم کرد که یه موضوعی که نامزدم نمیدونه رو بهش میگه.گریه کردم خواهش کردم نگو تیغو برداشت فیلم بازی کرد که رگمو میزنم کلی قسم دادم که ول کرد ،از حرصش صورتمو با تیغ زخمی کرد عکسشو میذارم عکس پیاماشم میذارم

دارم میمیرم نمیتونم از دیشب برم خونه به پارتنرم چی بگم صورتمو.اصلا باورم نمیشه

سه ساله با نامزدم تو رابطه ایم مدت کوتاهی که جدا شدیم من با این روانی اشنا شدم ،واسه همین همو میشناسن.

اگه میذاشتم اون رازو بگه یکیشون اون یکیو میکـ*شت هردو دیوونن و از هم متنـ*فرن

عاقلانه ترین کار اینه بری اون راز و خودت به پارتنرت بگی و بعد بهش بگی این یارو با همین راز تهدیدت کرده و صورتت و بریده

بعدم برو ازش شکایت کن

با مدارکی که داری

دعا کنید به آرزوهام برسم، نی نی سایتیا دعاشون میگیره.💜 درخواست نر های سایت و قبول نمیکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای عزیزمممم ولی اون رازتو بنظرم پارتنرت از زبون خودت بشنوه بهتره تا اون پسره بگه

میکشتش اگه بفهمه منم از چشمش میوفتم چون درمورد همون موضوع بهش دروغ گفتم

اگه بفهمه رفتم دیدمش هم کلا قاطی میکنه مطمئنم

عاقلانه ترین کار اینه بری اون راز و خودت به پارتنرت بگی و بعد بهش بگی این یارو با همین راز تهدیدت کر ...

اونقدری نیست که بخوام شکایت کنم،یه پرونده کتک خوردنم دارم همینجوریش توی پروسه دادگاهشم

خیلی ازش میترسم کلا ادم بی مخیه اگه شکایت کنم نمیدونم چه بلایی سرم بیاره میخوام فقط گمشه بره