2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

1268 بازدید | 3 پست

خانوما ترخدا اگ تجربه ای دارید بگید قرص اورژانسی خوردم پریود شدم چند روز بعدش اما پریودم همیشه زیاده ایندفعه ببخشید ی دونه نوار بهداشتی هم کثیف نشد دیگه قطع شد زدم تو نت میگه لانه گزینیه برای بارداری امکان دکتر رفتن هم ندارم ممنون میشم مشورت بدین

بعد قرص اورژانسی نظم پری بهم میریزه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین روز پریودیم رابطه داشتم بعد از 7ساعت قرص اورژانسی خوردم ولی 3روز بعدش پریودیم قطع شد و 4روز دیگه دوباره شروع شد ولی مدت زمانش مثل قبل نبود باید 7روز طول میکشید ولی 2روز طول کشید تموم شد 3روز بعدش بیبی چک گرفتم مثبت در اومد ایا زود بیبی چک گرفتم یا بیبی چک خطا زده یا الکی مثبت شده؟

اگه حاملم بگید چجوری سقط کنم سنم کمه 17سال میخام خونگی باشه با قرص چیزی کارم به دکتر اینا نکشه چون ابروم میره🙏🙏🙏😔