2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

1111 بازدید | 19 پست

لطفانظرتونوبگین.بچه هامن ۳سال پیش یک مزاحم تلفنی داشتم الان بی پدرشمارموپاک نکرده۲روزه زنگ وپبام میده بلاکش میکنم مجازی وتماس عادی .وقنی هم شوهرم ازسرکارمیادمیزنگه تاوقتی داداشم زنده بودجرات نمیکردالان پروفایلامودیده هی پیام تسلیت توی مجازی وهی اکانت درست میکنه میزنگه چکارکنم

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

مجازی رو برو تو هر برنامه تنظیمات داره گه فقط کانتکت لیست یا لیست مخاطبانتان بتونن پیام بدن تو بازار هم یک برنامس به نام call blocker میتونی همینو بهش بگی و دیگه نمیتونه زنگ بزنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه دوباره زنگت زد با داد بهش بگو میرم ازت شکایت میکنم غلط کرده

بی پدرعوضیه خداالهی برش داره اگ ب شوهرم بگم منومیزنه دفه پیش فهمیدبی کناهم زدتوی شونم تایک ماه دردمیکرد

خب وقتی چیزی هست به اسم بلاک کردن دیگه مزاحمت معنی نداره مگه اینکه خودت کاری کنی طرف بیاد ! بلاک کن یه شماره دیگه گرفت باز بلاک کن بلاک کردن کار چند ثانیه هست ولی طرف دیگه نهایت با ۵ سیم کارت امتحان میکنه بعدش خسته میشه و بیخیال میشه وقتی طرف سیریش هست چراغ بهش داده شده

بی پدرعوضیه خداالهی برش داره اگ ب شوهرم بگم منومیزنه دفه پیش فهمیدبی کناهم زدتوی شونم تایک ماه دردمی ...

از روی صحبت هاتون مشخصه تاپیک سرکاری و فیکه

باز اینجا باز شد و دوباره اینجور تاپیکا !!!!!

خب وقتی چیزی هست به اسم بلاک کردن دیگه مزاحمت معنی نداره مگه اینکه خودت کاری کنی طرف بیاد ! بلاک کن ...

قضاوت نکن خوبه آدم کمی درک وشعورداشته باشه من چهارتاخطشوبلاک کردم ۲۴ری توی روبیکاایتانیسم ک میبینم اکانت درست کرده ی دفخ گوشی میره دست شوهرم

از روی صحبت هاتون مشخصه تاپیک سرکاری و فیکه باز اینجا باز شد و دوباره اینجور تاپیکا !!!!!

ذبروبیرون ازتاپیکم بضیاواقعاشعورهم دردی ندارن