2821
2789
عنوان

افسردگی شدید

732 بازدید | 14 پست

خسته شدم دیگه، حس میکنم قرار نیست خوب بشم

اگه این امضا رو میخونی و افسردگی، وسواس فکری، حملات پانیک داری، باید بهت بگم که بدون شک خوب میشی. برو تاپیکامو بخون ببین چقدر ناامید بودم و به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده بودم، هنوز تو زندگی واقعی ده برابر بیشتر از چیزی که تو فضای مجازی مثلا همین نی نی سایت درموردش مینوشتم وضعم خراب بود. اگه من خوب شدم تو هم خوب میشی. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💕

تراپیست حالتو بهتر میکنه

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازکجا فهمیدی افسردگی داری؟ کلا علائمش چیه؟

هیچی الکی و بیخود قلبم پر از غمه، حالم هیچوقت خوب نیست

اگه این امضا رو میخونی و افسردگی، وسواس فکری، حملات پانیک داری، باید بهت بگم که بدون شک خوب میشی. برو تاپیکامو بخون ببین چقدر ناامید بودم و به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده بودم، هنوز تو زندگی واقعی ده برابر بیشتر از چیزی که تو فضای مجازی مثلا همین نی نی سایت درموردش مینوشتم وضعم خراب بود. اگه من خوب شدم تو هم خوب میشی. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💕

منم دارم

افسردگی اصلا درمان نداره ولی میگن تو بعضیا کنترل میشه

هرچند من خودم ندیدم ادم افسرده ای حتی در حد بهبود نسبی نتیجه بگیره

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

تراپیست حالتو بهتر میکنه

بهتر نکرد، هنوزم همونطوری ام

علت افسردگیت چیه؟

نمیتونم رو هیچ کاری تمرکز کنم، نه میتونم فیلم ببینم نه کتاب بخونم، هیچی

خسته شدم از این وضعیت

منم دارم افسردگی اصلا درمان نداره ولی میگن تو بعضیا کنترل میشه هرچند من خودم ندیدم ادم افسرده ای ح ...

کنترل میشه واقعا.من تو خیلیا دیدم. نه به این معنی که دیگه آدم شادی باشن. ولی از اون حالت افسردگی شدید فاصله میگیرن و روزمره رو خوب میگذرونن