2777
2789

ماشین نداریم خیلی سختمونه با بچه کوچیک بی وسیله . .‌پس اندازمونم ۱۵ میلیونه فعلا . بیست میلیونم وام گرفتیم . به نظرتون ۱۵ تومنشو بدیم پراید کارکرده بخریم بقیه شو پس انداز کنیم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من یه چیزی بخرین چون ارطش پول روز ب روز داره کمتر میشه...شوهر من همش امروز و فردا میرد برای ثبت نام ماشین متاسفانه 5دمیلیون اومده روش ..انقدر اعصابم خراب ک نگو

اگه با 20 تومن و پولی که خودتون دارین میشه خونه خرید خونه بخرید.مام ماشین نداریم درسته واجبه وسخته ولی خونه واجب تره.تو این اوضاع و گرونی.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

اره پراید کارکرده تمیز بگیر بقیه رو پس انداز کن

اگر میخوای یکی از دوستام ادم واقعا خوبی هستش شمارشو بدم ازش ماشین و قیمت کن

در ضمن بقیه پول و به ریال نگه ندار یا سکه بخر یا دلار 

چون ریال همینجوری داره ارزشش میاد پایین

یا اگر کلا بتونی خونه بخری از همه اینا بهتره

مرد باید مرد باشه لعنت به هر چی نامرده

الان دیگه توی ایران پس انداز معنی نداره عزیزم دوستم پارسال صد میلیون و خورده ای داد ماشین خارجی خرید و بعد از یکسال کارکردن الان 50 میلیون اومده روش ولی منکه پولمو بانک گذاشتم ارزش پولم کم شده به نظرم همشو بده یک ماشین صفر بخر حداقل مجبور نشی بخاطر پراید کارکرده گرفتار تعمیرگاه و اینا بشی