2777
2789

بله میشه

اون شماره که خریداری کردی قبلا دست یه نفر بوده که اینجا ثبت نام کرده

و اینجا هم چون دیلیت اکانت نداره الان این اکانت تقدیم شده به شما

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب هر کی بوده حتما از دور و بریات بوده تاپیک هات رو بخون ببین به کسی شک نمیکنی...

نه میگم اصن من دیروز خریدم سیم کارتو این اکانتو نمیدونم کی زده اسمشم حتی نمیشناسم 😂🤦🏼♀️

خب هر کی بوده حتما از دور و بریات بوده تاپیک هات رو بخون ببین به کسی شک نمیکنی...

به دور و بری چه ربطی داره؟ شماره جدید خریده قبلا شماره مال شخص دیگه بود که اینجا هم عضو بوده !!! حرفایی میزنید تو این نی نی سایت که آدم شاخ درمیاره

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره.

به دور و بری چه ربطی داره؟ شماره جدید خریده قبلا شماره مال شخص دیگه بود که اینجا هم عضو بوده !!! حرف ...

خانوم ای کیو من خودم با شماره مامانم اومدم نی نی سایت

گفتم شاید یکی از دور بریاش شماره رو گرفته کد اومده در ضمن من با استارتر بودم نه شما

خانوم ای کیو من خودم با شماره مامانم اومدم نی نی سایت گفتم شاید یکی از دور بریاش شماره رو گرفته کد ...

خانوم ای کیو داره میگه شماره جدید خریداری کرده اول بخون چی نوشته بعد