2777
2789
عنوان

لاغری با باران و پلین و مژگان

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 64 پست
سلام مبارک باشه. ایشالا به هدفامون برسیم گلم

جونم مبارکه

فقط شب ها یکم پیاده روی قبلل خواب عالیه

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🍲🍲🍲اگر دلتان برای یک غذای درست و حسابی تنگ شده و دوست دارید یه جشن کوچیک بگیرید، روز پنجم رژیم لاغری یک هفته ای جنرال موتورز یک غذای دوست داشتنی را میتوانید مصرف کنید. در این روز شما مجاز هستید یک فنجان برنج را برای ناهار و حدود شش تا هفت گوجه فرنگی در طول روز مصرف کنید. از آنجا که امکان تولید مقدار زیادی اسید اوریک در بدن شما وجود دارد ،بنابراین توصیه اکید میشود میزان مصرف آب را به ۱۲ تا ۱۵ لیوان در روز برسانید،همانطور که در مقالات گذشته عنوان شده مصرف آب باعث داشتن احساس سیری میشود.

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

باران جونم رژیم کلیاتش همین باشه. حتما الزامی نیس ک دوشنبه مثلا گوشت بخوری یا مرغ یا هر چی. فقط بیس کلی و حذف کربوهیدرات ها و ناهارا و صبحانه های پروتیینی و شام سالادای مختلف رعایت بشه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

🍅🍅🍒🍒در ششم رژیم لاغری یک هفته ای میتوانید یکبار دیگر یک فنجان برنج در بعد از ظهر برای ناهار و همچنین سبزیجات خام و پخته برای بقیه روز مصرف نمایید. حتما توجه داشته باشید ۸ تا ۱۲ لیوان آب در طول روز فراموش نشود .

در روز یکی مانده به آخر رژیم هستید و میتوانید تفاوتهای ظاهری و احساس سبکی خود را به خوبی حس کنید ؛شکی نیست رژیم جنرال موتورز سیستم گوارش شما را با این رژیم ۷ روزه کاملا بهبود بخشیده است.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ایشالا بعد از چند هفته که از پروتیینمون گذشت جی ام میگیریم

انشالله من پایه این رژیما هستم چون هم نتیجش بهتره

هم من خیل یاضافه وزن ندارم

158 قدم 60 کیلو شدم

میخواهم بشم 55 اینا خوبه 

28  سالم خیلی هم لاغر شم زشت میشم خودم میدونم

بلاخره رژیم لاغری یک هفته ای جنرال موتورز به پایان خود رسید ،در روز هفتم شما مجاز به مصرف یک پیمانه برنج ،سبزیجات دلخواه و همچنین آب میوه های دلخواه خود هستید ، میتوان گفت روز هفتم بهترین روز این رژیم متفاوت و اثربخش است.

شکی نیست که شما مقدار قابل توجهی  وزن از دست داده اید ( حداقل ۵ کیلو و حداکثر ۸ کیلو) ،البته این موضوع بشرطی است که رژیم را مو به مو انجامم داده وهیچ تقلبی نکرده باشید و بجز میوه ، سبزیجات ، آب میوه و ۳ فنجان برنج چیز دیگری مصرف نکرده باشید . علاوه بر کاهش وزن چشمگیر، شما شاهد فواید دیگری رژیم لاغری یک هفته ای جنرال موتورز مانند ، عملکرد بهتر دستگاه گوارش نسبت به قبل رژیم ،شفاف شدن پوست بدن و از بین رفتن ناراحتی های پوستی ، نیز خواهید بود .

نکته ای که این رژیم را از سایر رژیم های لاغری متمایز میکند عدم احساس گرسنگی و احساس سیری داشتن و همچنین لاغری سریع در عرض ۷ روز میباشد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باران جونم رژیم کلیاتش همین باشه. حتما الزامی نیس ک دوشنبه مثلا گوشت بخوری یا مرغ یا هر چی. فقط بیس ...

عالی عالی

لاک مسغول چیه ؟

یه چیزیه معجزه میکنه. از عطاری بگیر آسیاب کن صبح ب صبح یه قاشق چ خوری بخور با یه ق غذاخوری سرکه سیب. بمبه

اینا رو کپی کردم برای اونایی ک میخوان سریع لاغر شن.من خودم ک روزه ام افطار هم سبزیجات یا حبوبات بدون روغن و نون میخورم قبل خوابم 1ساعت پیاده روی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره رژیم لاغری یک هفته ای جنرال موتورز به پایان خود رسید ،در روز هفتم شما مجاز به مصرف یک پیمانه ...

سلام عزیزم 

ممنونم از کمکتون 

این رژیم من گرفتم عالیه

دوس دارم شروعش کنم ولی یکی دوهفته دیگه

چون نزدیک پریودمه  الان توان رژیم سخت ندارم 

انشالله من پایه این رژیما هستم چون هم نتیجش بهتره هم من خیل یاضافه وزن ندارم 158 قدم 60 کیلو شدم ...

اوهوم. عالیه. ببین اگه همین سبک رو ادامه بدی و کم کم ورزش روزانه رو اضاف کنی میبینی هیکل و پوستت مث خانمای خارجی میشه. یعنی این رژیم بشه سبک زندگیت. 

خانوما اخه میگن هر چی سریعتر وزنت بیاد پایین همونقدر هم سریع میره بالا یعنی دوباره برمیگرده

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
ج منو ندادین

بله میشه خیلیم عالی رو کیفیت شیر بچه هم تاثیر میذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40