2789
عنوان

ازدواج

321 بازدید | 14 پست

خواهشا یه چیزی بگین که برا ازدواج قطعی باشه بی برو برگرد جواب بده از این حرفایی که ازدواج میخوای چیکار و برو مستقل شو نگین من مستقلم شاغلم چندماه دیگه۳۴ سالم میشه تو اجتماع و اینور اونور هستم و بودم مشکل جذب هم ندارم آشناییام به ازدواج نمیرسه دلم میخواد با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم مشکل من اینه گره ازدواجم هیچ جوره با هیچی باز نمیشه بالای ده ساله از خدا میخوام تو این جنگ خیلی فشار زیادی روم بوده به خاطر تنهایی و بی پناهی خانواده خوبی دارم اما هیچی جای همراه شریک زندگی و نمیگیره برا آدم با همه کم و کاستی ها

فقط یه چیزی معرفی کنین که زود جواب بده و قطعی

اونایی که اعتقاد ندارن چیزی نگن لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازم خدارو شکر خانواده خوبی دارید

خانواده من افتضاحن زندگیمو نابود کردن مانع پیشرفتم شدن آرامش نمیزارن برام ،همیشه باعث آبروریزین

اسی فقط اینو یادت باشه هیچ دعای بی برو برگردی وجود نداره

تا خدا نخواد نمیشه اما راه هایی هست که خیلیا نتیجه بگیرن

اینایی که میگم ۹۰درصد ازشون نتیجه گرفتن: نماز شب طولانی مدت؛ چله حق شناس، استغفار زیاد و طولانی، سوره یس و حشر

۲۶ سالمه تو فامیل پشت سرم میگن ترشیده..هر چی چله و نمازو اینام بود خوندم تو حرم امام رضا نماز جعفر ...

من ۷ سال از تو بزرگترم خواهرم همسن توعه ۴ ساله ازدواج کرده

۲۶ سالمه تو فامیل پشت سرم میگن ترشیده..هر چی چله و نمازو اینام بود خوندم تو حرم امام رضا نماز جعفر ...

وای به خدا مرد جماعت اینقدام خوب نیس

ول کننن فامیلاتو فردا بری بدبخت شی اونا میان نجاتت بدن؟؟

من امتحان نکردم اما خیلیا چله زیارت عاشورا میگیرن توسل مجرب و...

ولی خب اونجایی که گفتی هیچکس جای شریک زندگی رو نمیگیره اینطور نیست متاسفانه تو خیلی از موارد

چون متاسفانه خیلی از مردا فقط سربار هستن و ...

کلی ازدواج دارم میبینم که به طلاق داره کشیده میشه و پشیمونن

ازدواج خوب واقعا کمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مامانممیگفت یه دعا یا نمازی هست تو مفاتیح که یه تیکه از موهات رومیگیری تو دست و به زاری از خدا خواسته ات رو میخوای پدربزرگ منم با ازدواج مامان بابام مخالف بوده و نمیزاشته بهم برسن روایت هست که تا از سر نماز پانشدی خدا خواسته ات رو برآورده میکنه که مامان من میگه همون سر نماز تلفن خونشون زنگ خورده و قرار خواستگاری رو گذاشتن و وصلت جور شده اما مامان بابای من عاشق و معشوق بودن ایشالا واسه شماهم کارساز باشه اسمش رو نمیدونم.