2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

2558 بازدید | 58 پست

سلام دوستان متوجه شدم نامزدم تو طول رابطه با من با دوس دختر سابقش گرم گرفته و نقشه کشیدن منو بذارن کنار .نامزدم دوگانه رفتار میکرد گاهی عاشق گاهی موقع دعوا حرف از طلاق وجدایی میزد

دختره وقتی فهمیده نامزدم با من عقد کرده حسادت کرده اومده اروماروم دوباره سمتش این اواخر متوجه شدم من شککرده بودم خودش انکار میکنه میگه رابطه خاصی نیست . چند ماهه که گذاشته رفته و منو بلاتکلیف گذاشته . به خاطر مهریه نه جلو میاد نه میره سمت طلاق و رابطش رو با اون خانم ادامه میده .. انقدر ادای عاشقا رودرمیاورد چرا پس نرفت همونو بگیره اومد تو زندگی من که الان این شکلی بشه ! همشمنو مقایسه میکرد با بقیه و شاید اون .. اینم بگم من از هر لحاظ سرترم اصلا شست وشوی مغزی شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی ای نکردید که مهریتو ببخش وقتی بهم علاقه ندارید برید سراغ زتدگیتون

نامزدتون اجتمالا از اول ایشونو دوس داشته شاید ی کات موقت داشتن سمت شما اومده ب هرحال تو زندگی ای که توش جایی نداری بهتره نمونی حالا که زود متوجه سدی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

احتمالا یه رابطه ی نیمه تموم بوده که با احساسات ناتموم تورو شروع کرده.سرتر بودن اینجا ملاک نیست.مهم حسیه که بین اون دو نفر بوده قبلا.خودتو کوچیک نکن.چون پسرا هرگز نمیتونن عشقشونو فراموش کنن.

ریپلای زن==>🐂🐂🐂....................پس پلیز 🐂 نباش و بنده رو ریپلای نکن.مریضی چیزی هستی آفتاب نزده میشینی دم در نینی سایت تا ملتو ریپ بزنی بیسواد؟😏

یا خداااا😐خب چرا به خانواده ات خانواده اش نمی گی طلاقت بدن قبلش خوب شناخت مگه ازش نداشتی ک اینجوری کرد البته رفتار آدم ها گاهی جوری تغییر می کنه کههه بعد ها متوجهمیشی چ پستی انتخاب کردی تقصیرتم نیست اما چشم دلت هم شاید درست خسابی باز نکردی بزن پدرشو دربیار

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."