2821
2789
عنوان

هنوز عاشقید

232 بازدید | 13 پست

کسایی که بیشتر از 5 ساله ازدواج کردید

هنوز اون رابطه ی رمانتیک و عاشقانه رو دارید

مثلا من دوستام که ازدواج کردن به تازگی یه سره بوی و بغل و کادو و دلتنگی و ..... و عکس چشم های همدیگه رو گذاشتم بک گراند گوشی شون و.... اصلا یه وضعی

زن و شوهرن

ولی با مامانم که صحبت کردم میگم این چیزا نهایت ماله 5 ساله اوله نهایتا

بعد از اون اگه یه سرما بخوره همسرت تو می میری از ناراحتی

ولی از این رمانتیک بازیا دیگه ندارید

می خواستم بدونم نظر شما هم همینه ایا

من عادیم، شوهرم همیشه عاشق

البته اینم بگم عطش روزای اول ک نیست

طبیعت زندگی اینه

عشق میشه دوست داشتن عمیق (درصورت تفاهم نسبی)

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ ساله میشناسمش

۴ سال دوست

بقیشم نامزدی و ازدواج

هنوزم تب کنه اشکم در میاد:)

این یه مثاله فکر نکنی فقط همین موضوعه

ادم درست باشه مناسب روحیه و اخلاق تو باشه مشاوره باشه صبر و مراقبت باشه بنظرم حالا حالا ها موندگاره

مامانت خیلی درست گفته، این کارایی که دوستات میکنن مال همون اوایله بعد شکل ابراز محبت عوض میشه نه اینکه همو کمتر دوست داشته باشن. من ۱۰ ساله ازدواج کردم دوست داشتنم نسبت به اون اوایل بیشتر و عمیق تر شده اون اوایل خیلیی از این کارا میکردم ولی الان دیگه نه.

میان دشمن و وطن، ننگ بر آن که شک کند.... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آره همو دوست داریم و حسمون بهم همونه حتی بهتر و عمیق تر ولی از این کارا که گفتی نمی کنیم.من کلاً از اول از این کارا که عکس بذاریم و...خوشم نمیومد دوست داشتن رو عمل آدما باید نشون بده.

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

من عادیم، شوهرم همیشه عاشق البته اینم بگم عطش روزای اول ک نیست طبیعت زندگی اینه عشق میشه دوست ...

آره مامانم هم همینو میگه

میگه نمیری کافه باهاش براش کادو بخری

ولی اگه مریض بشه خیلی ناراحت میشی مثلاً

عمیق دوسش داری ولی رمانتیک بازی نداری

بستگی به طرف مقابل داره اذیت کنه متنفر میشی عشق و محبت داشته باشه توم هرلحظه همونجوری هستی (متقابل ب ...

نه

مامانم میگم هر چه قدرم دوسش داشته باشی

رمانتیک بازی نداری

ولی دلت نمی خواد یه داره مو ازش کم بشه

ولی رمانتیک بازی نداری

مامانت خیلی درست گفته، این کارایی که دوستات میکنن مال همون اوایله بعد شکل ابراز محبت عوض میشه نه این ...

آره

مامانم میگه اگه یه تار مو از سره بابات کم بشه من خودمو می کشم

ولی رمانتیک بازی نداریم

۹ ساله میشناسمش ۴ سال دوست بقیشم نامزدی و ازدواج هنوزم تب کنه اشکم در میاد:) این یه مثاله فکر ن ...

مامانم میگه عشق موندگاره

تو تا صد سال دیگه ام دلت نمی خواد به تار مو از سرش کم بشه

ولی رمانتیک بازیا فقط ماله اول ازدواجه

مامانت خیلی درست گفته، این کارایی که دوستات میکنن مال همون اوایله بعد شکل ابراز محبت عوض میشه نه این ...

آره مامانم میگه

محبتت بیشتر میشه اتفاقا

و اینکه بیشتر از قبل خودتو باهاش یکی می دونی

ولی این سبک رمانتیک بازی نداری

مامانم میگه عشق موندگاره تو تا صد سال دیگه ام دلت نمی خواد به تار مو از سرش کم بشه ولی رمانتیک ...

اصن من از اولم رمانتیک بازیای چندش دوست نداشتم

ولی مراقبت میخواد هر رابطه ای

سوپرایز و هدیه بی دلیل و محبت کلامی و نوازش و اینا

عکس مکس و زیاد نمیدونم همسرم عکس چشام بک گراندشه خیلی ساله ولی مثلا خودم بک گراندم چرت و پرته😂

ولی پروفایل ست و اینجور چیزا از اول دوس نداشتم