2777
2789

من اینطوری درست میکنم گوشت مرغو چرخ میکنم با پیاز رندہ شدہ وزردچوبہ و فلفل سیاہ و آرد و بعد داخل ظرف دیگہ بہ ازای ھر نفر یہ تخم مرغ ب بعد تخم مرغھارو جدا با ھمزن بھم میزنم پف کنہ بقیہ موادو کمی جعفری خرد شدہ میریزم بعد تہ ماھیتابہ یا قالب نچسپ روغن میزنم و میریزم داخلش یاروی گاز با حرارت خیلی کم یا توی توستر میذارم

من مدل سالاد مرغ یه بار درست کردم قبلا ولی این مدلی که دوستمون گفتند احتمالا درسته

من مرغ پخته ، سبزی پیازچه، گردوی خرد شده ، خیارشور بای نان تست گذاشتم تو قالب مدل کیک . با سس مایونز و ماست و فلفل تزیین کردم و هویج رنده شده و زیتون روش چیدم . خوشمزه شد من بخاطر کم کردن چربی ماست زیاد زدم طعم ماستش غالب بود . من فکر میکردم کیک مرغ اینطوری تو پیجم تو اینستا هم گذاشتم اتفاقا استقبال شد . باید تو یخچال هم بذاری جا بیفته اگر این مدل درست کنی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️