2777
2789
عنوان

تیرگی لیزر

544 بازدید | 1 پست

کسایی ک تیرگی داشتن لطفا جواب بدن

تیرگی با ژیلت بیشتر میشه خب؟کسی بخواد بره لیزر حتما باید ژیلت کنه من خودم از ژیلت استفاده نمیکنم ولی میخام برم لیزر میترسم ک تیرگی هام بیشتر نشه اخه باید ژیلت بکشم کسی تجربه داره لطفا جواب بدین ممنونم💋

نمیشه صد ساله تیغ استفاده میکنم ربطی نداره

سایت بسته شد درخواست بده نظرتو بگوچگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

بیشتر نمیشه

اصلا چرا میگن تیره میشه بعد تیغ؟ صرفا چون سطحی قطع میشه و وقتی مو در میاد نوک تیزه و بخشیش توی پوست مونده حس میکنیم تیره شده

من سالها ژیلت کشیدم و بعدم لیزر کردم، چیزیم نشد

هنوزم خیلی وقتا صورتمو تیغ میکشم

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز