2821
2789
عنوان

آدم های بد

172 بازدید | 5 پست

خیلی از همه خسته شدم دیگه هیچکس حتی ی نفر آدم تو زندگیم نیس احساس بدی دارم احساس میکنم ی گوشه تک و تنها افتادم .خودم دیگه نخواستم کسی دورم باشه خودم این تنهایی رو خواستم چون دیگران فقط دنبال سواستفاده ازم بودن .تنهایی ک با خرج کردن برای آدم های بی لیاقت پر شه چه بدرد میخوره ؟!هرکی میومد تو زندگیم دوست یا هرچی تا میفهمید آدم های قبلی زندگیم چیکار کردن سعی میکرد بشه یکی از اونا بدتر .

یجوری از تنهایی میترسی انگار قراره بخورتت

یه مزیتش اینه کل تایمت برا خودته بجای اینکه با اراجیف نزدیکان به ظاهر دوست پر شه ، خنده های الکی ، داستان های بی سر و ته ، پاش برسه موقعیتشون با موقعیت تو در تضاد باشه خیلی شیک و مجلسی دورت میزنن .

پسرا هم که یکیش خودمم و خودمو مستثنا هم نمیدونم( البته بجز پسرای نی نی سایت که همشون آقان، اینم صرفا برا این گفتم که ناراحت نشن ولی خودمونو نباید گول بزنیم که )، یکم برای آشنایی وقت میزارن دوروز بعدش خواسته هاشونو برآورده نکنی میرن سراغ کیس بعدی .

اجتماعی که به صورت های مختلف به هیچ ارزشی پایبند نیست بهتره ازش دوری کنی .

البته سن هر چی بیشتر میشه جمع دایره دوستان خودش کم میشه.

میدونم این حرفا دردی رو دوا نمیکنه ولی امیدوارم هر چی زودتر ازین مرحله از زندگیتم به خوبی و خوشی گذر کنی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=413393439]انسان اجتماعی هستش به روابط نیاز داریم تو رابطه رشد می کنیم رو خودت کار کن با کلاس و مطالعه بعد رابط ...[/QUOTE]

متاسفانه چندتا بیماری دارم ک یکیشون مشکل زانوم هست ده ساله با ی عمل اشتباه زانو درگیرم و زندگیم مختل شده نمیتونم رانندگی کنم و بعضی کارهامو انجام بدم . وخود همینم باعث شده خیلی ها بخوان سواستفاده کنن .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز