2777
2789
عنوان

عفونت مکرر

439 بازدید | 8 پست

سلام خانما🥲❤️

من یه مدت عفونت قارچی دارم و هرچقد درمان میکنم برمیگرده مجدد ، دکتر برام سونو لگن نوشته، نمیدونم تاثیرش چیه انجام بدم یا نه

و اینکه کسی تا حالا عفونت مکرر داشته؟ من از شیافت تا پماد و قرص و... مصرف میکنم اما خوب بشو نیست!!!! دلیلش چی میتونه باشه اخه خیلی خسته کنندس....

کم مبین خود را که از بسیار هم “بیشی”🫶🏻

سونو لگن رو برو
عنبر نسا شنیدم خیلی خوبه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن وقته داری؟ علایمت چیه

چن ماهی هست، ترشح سفید پنیری هرزگاهی سوزش و خارش بیشتز ترشحات اذیتم میکنه روی لباس زیرم رد میندازه

کم مبین خود را که از بسیار هم “بیشی”🫶🏻

چن ماهی هست، ترشح سفید پنیری هرزگاهی سوزش و خارش بیشتز ترشحات اذیتم میکنه روی لباس زیرم رد میندازه

عزیزم شما باید ۶ماه درمان بشی.چون عفونتت حالت مزمن گرفته

ریپلای زن==>🐂🐂🐂....................پس پلیز 🐂 نباش و بنده رو ریپلای نکن.مریضی چیزی هستی آفتاب نزده میشینی دم در نینی سایت تا ملتو ریپ بزنی بیسواد؟😏

بهتون درخواست دادم گلم

شاید بتونم بهتون کمک کنم منم مشکل شمارو داشتم رفتم دکتر درمان شد

داخل خصوصی بهتون پیام میدم

عزیزم شما باید ۶ماه درمان بشی.چون عفونتت حالت مزمن گرفته

میبخشید منم عفونت مزمن چندین ماهه دارم هم پلاسما رفتم هم دوره های سنگین خشک کننده راهکاری دارید که جواب داده باشه؟🙏🙏🥲