2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اول کیکو درست میکنی بعد یه قابلمه میزاری رو گاز که پر از آبه بجوش بیاد خوب گرم بشه 15 دقیقه توش یه سه پایه بزار بعد مواد کیکو بریز توی قالب بزار روی همون سه پایه بعد در قابلمه رو با زرورق بپوشون بزار روی قابلمه و بزار قشنگ بپزه

اگه قالبت ۱۷ یا ۱۸ سانته.

۴ تا تخم مرغ، ۱و ۱ سوم شکر، آرد یک پیمانه پودر کاکائو یک سوم، بکینگ پودر نصف ق چای خوری، اب جوش یک پیمانه، وانیل هم کمی، روغن دو قاشق(بعد از اصافه کردن آرد و پودر کاکایو)

عالی میشه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

من خودم هم از ماگ کیک هم کیک اآب خریدم ماگ کیکاش با مکروویو خیییلی سریع درست شد کیکشم با فر درست کردم برا تولد دخترم هم بافتش خوب شد هم طعمش بعد خوبیش این بود افزودنی اینا نداره به نظرم یه بار امتحان کن ماگ کیکشو بگیر ببین خوشت اومد کیکش و امتحان کن