2777
2789

گري خيلي خوبه البته موتور بزرگ نه موتور قلمي

اجنرال هم عاليه 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تعمیر کولرگازی در تهران

اگر شما نیاز به نصب کولر گازی دارید یا قطعات کولر گازی دچار مشکل شده اند یا نیاز به تعمیرات و شارژ کولر گازی و رفع نشتی گاز کولر دارید حتما در جستجوی تعمیرکار و سرویسکار حرفه ای و با تجربه برای نصب سرویس و تعمیر کولر گازی در محل در تهران و البرز و کرج هستید.

در تعمیرگاه کاراسان تعمیر کولر گازی در غرب تهران ، تعمیر کولر گازی در شرق تهران ، تعمیر کولر گازی در شمال تهران و تعمیر کولر گازی در جنوب تهران توسط تعمیرکار حرفه ای کولر گازی صورت می پذیرد.

در کاراسان اکثرا خدمت تعمیر کولر گازی در محل و در منزل انجام می شود.

کاراسان خدمت تعمیر و سرویس کولر گازی در تهران و البرز و کرج ارائه می دهد.

می توانید از طریق تماس با کاراسان درخواست یک تعمیرکار حرفه ای بدهید

تا در سریعترین زمان ممکن خدمت سرویس و تعمیر کولرگازی در تهران را برای شما انجام دهند.

باسلام خدمت تمامی دوستان می توانید برای مشاهده و خرید تمامی مدل های کولر گازی با تمامی برند ها با مراجعه به سایت شوفاژ دات کام به هم از تمامی مشخصات محصولات پی برده و همچنین با قیمتی بسیار مناسب از سایت ما تهیه بفرمایید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز