دنیا۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1704 عنوان عکس ارکوپال 348 بازدید | 13 پست الان میزارم لطفا بگین کدوم قشنگه 1405/01/18 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosnakhanom9012 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3915 ببین یه چیز بگیر وسط همش طرح داشته باشه من دارم از اینایی ک فقط پیش دستیش طرح داره دلمو زده پلو خوری و خورشت خوریش زیادی سادس .....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀
hosnakhanom9012 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3915 بره من از اینه یکم جون دار تره رنگش طلاییه یکم شلوغ تره ولی دلمو زده چون خورشت خوری و پلو خوریشون طرح نداره دوست داشتم اونام طرح داشت ن فقط دورش وسطشم داشت .....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀
دنیا۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1704 بره من از اینه یکم جون دار تره رنگش طلاییه یکم شلوغ تره ولی دلمو زده چون خورشت خوری و پلو خوریشون ... یعنی اون فیروزه ایه بهتره؟خودمم خیلی خیلی ساده دوست ندارم
hosnakhanom9012 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3915 یعنی اون فیروزه ایه بهتره؟خودمم خیلی خیلی ساده دوست ندارم هرچی میگیری فقط وسط همش طرح باشه .....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6556 من سادشو دوس دارم دیروز ۴تا برا خودم۴تا خواهر همسرم۴تا دومی خواهر همسرم۲تا برای مادرم۲برای دوستم سفارش دادم مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 اینترنتی نخر اینا رو برو از نزدیک ببین چون بعضی هاشون بشقاب هاش گرد نیست و بعضی هاشون سایزشون بهم نمیخوره پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 9202 اولی میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی