2789
عنوان

راسته که میگن

521 بازدید | 14 پست

امپول پروژسترون رحم رو میشوره وپاک میکنه.

کیا تجربه تزریق رو داشتن.؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

یعنی خوبه بزنی یا بده؟

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نشنیدم نزدم ولی یه دفعه دکتر واسه یه ماجرایی بهم قرصشو داده بود افتاده بودم به خونریزی پنجاه روز ...

پنجا روز مصرف کردی؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
چرا پیامام رو مینویسه به زودی منتشر میشود؟

چک میشه بعد تایید میشه احتمالا

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

رحمو میشوره؟امپول؟؟؟؟؟اون فقط موجبِ پریود شدن میشه و برای کسایی که معمولا تنبلی تخمدان دارن تجویز می ...

شاید منظورشون همون پریود شدنه.

شیاف چهل گیاه را امتحان کنید . برای پاکسازی

لازم ندارم فقط برام سوال شد ممنونم