2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشم

181 بازدید | 12 پست

سه روزه هیچی نخوردم! هیچی! وزنم فرق نکرده

همه دارن مسخرم میکنن از غریبه تو خیابون تا خانواده خودم

همش میگم بابا ببرینم دکتر گفتن نه تو تحرک زیادی نداری در حالی که اینطور نیست میدونم مقاومت انسولین دارم فردا دیابت بگیرم برم کما از دستم راحت بشن

سه ماهه از خونه بیرون نرفتم میدونم بیرون همه مسخرم میکنن دیگه نمیکشم بخدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که مقاومت انسولین داره نمیتونه سه روز غذا نخوره و گوشی به دست باشه

اگر دچار چاقی هستید و دسترسی به متخصص تغذیه ندارید بهتره اول آزمایش روتین بدید بعد با مشورت و امکانات آنلاین وزن کم کنید

باید با برنامه رژیم بگیرید و ورزش کنید اینجوری که هیچی نخوری که درست نیست اصلا با همین برنامه های ...

چند وقت پیش هر روز بیش از 12 هزار قدم راه رفتم، فقط هم با پودر پروتئین کالری روزانمو حدود 1000 نگه داشتم، شما بگو یه کیلو کم کرده باشم

من میدونم مشکل دارم, ولی انگار من یا زندگیم برای خونوادم اونقدرام مهم نیست که بهم گوش بدن ببرنم دکتر

وزنت چقدره؟؟چند سالته؟خودت نمیتونی بری دکتر؟پریودیت منظمه؟؟

90 کیلو خودمم 22 سالمه

نه توان مالیشو ندارم خودم برم آجی بهم پول نمیدن بدن هم ازم پس میگیرن🙂

پریودام منظمه ولی روز اول روح از بدنم جدا میشه ببخشیدا از درد بالا میارم

چرا ایطوری میکنی من ۱۱۷ کیلومه اصنم برام مهم نیست مردم چی میگن جهنم

آخه همه چیز داره بهم فشار میاره هیچی تو زندگیم اون طوری که برنامه ریخته بودم نشد انگار از همه دنیا عقبم انگار همه باهام دشمنان

از دار دنیا حتی یه بدن سالمم ندارم من جدی هیچی ندارم

2790
2778
2791
2779
2792