2777
2789
عنوان

خرید عید نکردن

542 بازدید | 16 پست

حدود ۳ ساله که بابام برامون زمانی که عید میشه دیگه لباس نمیخره

در عرض سال هم لباس نمیخره ، در صورتی که پول داره

اخرین بار ۱.۵ سال پیش بود که یک کفش اسپرت ۴۰۰ ت خرید

هنوز برام کفش نخریده

منم سر کار نمیرم

برو سرکار ولی وظیفشه بخره

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بابای منم

من الان یکی از کفشام کفش اضافه و کهنه بابامه که میپوشم یکیش هم که واسه مهمونیه خودم خریدمش

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

بابای منم

کفشای الانم کفش کهنه اونه اون یکی کفشم هم خودم خریدم

بنظرم برو سرکار اینجوری خیلی بهتره

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

برو سرکار والا دیگه تا ابد خرج پوشاک با پدر نیست خجالت ادم میکشه

خرج پوشاک همون نفقه هست که تا وقتی دختر ازدواج نکرده با پدره

پدری که دوست نداره خرج کنه چرا بچه دار بشه اصلا که هر روزم منت بزاره ....

برو سرکار والا دیگه تا ابد خرج پوشاک با پدر نیست خجالت ادم میکشه

برای چی بره سرکار مگه پدر نداره

این دختر باید شرایط براش فراهم باشه درس بخونه بره دانشگاه بعد بره سر یه کار درست حسابی

از الان بره کارگری ؟

و خدا معجزه میکند !🌱💛

پس پدر این وسط چیکارس؟ پولشو برای کی نگهداشته؟

برای وراثه پسریش که اسمشو حفظ میکنن

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️