2821
2789
عنوان

تولد نامزدم

379 بازدید | 16 پست

دوستان تولد نامزدمه مامانم میگه برای تولدش سشوار بخرم و هم تو هدایای عروسی برای داماد که میبریم همونو بزاریم

با یه تیر دو نشون بزنیم نظرتون چیه بد نیست؟

برای یلدایی که میخواستن برام بیارن به نامزدم گفته بودم پک لوازم آرایش هم بخر تو وسایل یلدایی باشه چون عروسی فامیلشونم نزدیک بود گفت پس الان میخرم تا یلدا یکبار میخوای استفاده کنی بعد بمن بده تو وسایل یلدایی بزاریم چون دستشم خالی بود برام طلا خریده بود منم قبول کردم

الان نمیدونم سشوار بخرم یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم این حرکت کلا ضایعست ولی چون خودشم کرده نمیدونم

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

به نظر من سشوار نخر این چه کادوی تولدی میشه که قراره هر دوتون ازش استفاده کنید. یه چیزی بخرم فقط برای خودش باشه حتی شد یه تیشرت. سعی کن برای این چیزا از کسی به خصوص پدر مادر مشورت نگیری و کار خودتو انجام بدی. بهش نشون بده که میدونی چی نیاز داره و میدونی چی خوشحالم میکنه.

نه خیلی زشته این کار

آخه خودشم قبل یلدایی پک آرایش خریده بود فقط یکبار استفاده کردم بعد دادم تو وسایل یلدایی آوردن

یا برام بدون مناسبت اپلیدی خریده بود باکسشو نو نگه داشتم که تو وسایل عروسی اضافه کنه برام بیارن

نه زشته ممکنه اول خوشحال بشه ولی بعدها بخواد بزنه توی سرت بگه اره دیدی برای تولدم سشوار گرفتی یه چیز دیگه بگیر

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃

بخر مثل خودش رفتار کن

نه میدونی اونم یهویی شده بود

من بهش گفته بودم برای یلدایی برام پک لوازم آرایش بخر تو وسایلاتون بیارید

بعد شانسی عروسی فامیلاشون دعوت شدیم من لوازم آرایش لازم داشتم اون گفت میخوای برام زودتر میخرم بعد بزار کنار برای یلدایی تو وسایلا بزاریم

اینطوری شد

حالا نظرت چیه