2777
2789
عنوان

کمک😭

66 بازدید | 5 پست

من واقعا نمیدونم برای فیزیک و شیمی و ریاضی چه استادایی رو بردارم خودم رشته ام تجربیه و اشتراک ماز رو دارم ولی واقعا کلافه شده ام حس میکنم هیچی نمیفهمم و خیلی کند هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فیزیک میشه روش خوندنتو بگی؟خیلی مشکل دارم

اول ویدئو استاد رو ببین و همزمان جزوه شو تکمیل کن

بعد کلاس دوباره خودت سوالات جزوه رو حل کن

روز بعد درسنامه کتاب تست و متن کتاب درسی از مبحثی که ویدئو دیدی بخون و تست آموزشی بزن

هر تستی که اشتباه زدی نکته شو یادداشت کن و ببین چرا اشتباه زدی . چند حالت کلا بیشتر نداره ، یا بلد بودی ولی محاسبات رو اشتباه کردی ، یا نصف و نیمه بلد بودی ، یا کلا بلد نبودی. اگه نصفه و نیمه بلد بودی ببین چرا نتونستی حل کنی ، اگه آموزشت ناقص بوده دوباره جزوه بخون و یه بار دیگه تست رو بزن و یا تستای مشابهش رو. اگه کلا بلد نبودی و سوال برات سخت بوده فعلا سراغش نرو تا یادگیریت تکمیل بشه.

آموزش و تسلط توی فیزیک با تست زدن بدست میاد ؛ هر تستی که اشتباه زدی با تحلیل درست میتونی نواقص آموزشت رو پیدا کنی و رفعشون کنی

مهشیدم🤍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز