2821
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 27 پست

دیروزم ی تاپیک این مدلی بود

منم جایی ظرف نمیشورم نه خوشم میاد نه بدون دستکش میتونم ظرف بشورم پوستم خیلی حساسیت داره

کسی ک انقدر براش سخته ظرفای مهمونیشو بشوره مهمونی نده راحت کنه خودشو بازم باید دید شما چقد رفت امد دارین تو سال و ماه اگه دیر ب دیر باشه واقعا لزومی نداره بری پا ظرفشویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوشم نمیاد معمولا ی سری رو میریزم ظرفشویی بقیه رو ی گوشه مطبخ میزارم به مهمونام میگم هدف دورهم بودنه نمیخوام کل تایم به ظرف شستن بره و یا کسی که قانع نشه میگم سینک ظرفشویی نشتی داره نمیشه اینهمه ظرف رو شست من ظرفارو بعدا میزارم تو ظرفشویی (واقعا هم داره) اما میزارم توی جا ریختن و جمع و جور کردن غذا و سفره کمک کنن

همینوبهش بگو

مهم نیست سالی یه بار شاید همدیگه رو ببینیم تهرانن اونا

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

دست تنها سخته. مطمعنا دوست ندارم تنهابی ظرف بشورم. مگر اینکه شرایط و تعداد جوری باشه که بشه بعدا بشورم. اخه سمت ما رسم هست، مهمان های زن بدون حضور خانم خونه تو پذیرایی نمیرن. نه که بد بدونیم. زیاد جالب نیست، صاحبخونه تو آشپزخونه در حال ظرف شستن و مهمان تو پذیرایی...

کاش ظرفا رو جوری بسازن ک یا خودبخود شسته شه یا بعد غذا خورده شه که بساط این مشکلات جمع شه.

😂

خوبه دیگه رفت و آمدا محدود شده همه فقط با عروسا و دامادای خودشون رفت و آمد دارن خانواده ها گسترده شده مثل قبل نیست دیگه

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

کاش ظرفا رو جوری بسازن ک یا خودبخود شسته شه یا بعد غذا خورده شه که بساط این مشکلات جمع شه.

دقیقا از وقتی سایت باز شد کل مشکل اوناس ایران کمک در ظرف شستن بلاخص برای قوم شوهر 😂😂😂😂

بابا خودتون خوردین کلا با هم کمک کنن بیست دقیقه زمان میبره. به خداااااا برا هضم غذا هم خوبه. 😂😂😂

من اجازه نمیدم کسی خونه ام ظرف بشوره

چون از بیرون غذا میگیرم زیاد ظرف کثیف نمیشه و بقیه رو هم میریزم ظرفشویی

بعضی وقت ها خونه بقیه میشستم که دیدم دارن پررو میشن و دیگه نشستم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دقیقا از وقتی سایت باز شد کل مشکل اوناس ایران کمک در ظرف شستن بلاخص برای قوم شوهر 😂😂😂😂 بابا خود ...

همه شوهر ندارنا😂

همیشه مهمونام ظرف میشورن خودمم جایی رفتم حتما میشورم

خب چه کاریه هر کی خونه خودش ظرفای خودشو بشوره بهتر نیست؟!

میزبانی گفتن مهمانی گفتن🤔

من اگه خونمون ظرف بشورن بازم خونه اونا ظرف نمیشورم بجاش تو کارای دیگه کمک میکنم

آره منم فقط از ظرف شستن تو مهمانی بدم میاد وگرنه کارای دیگه رو کمک میکنم

عجیب هستین

چرا چون از آدمایی گه پیله میکنن خوشم نمیاد؟!

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز