2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 27 پست

دیروزم ی تاپیک این مدلی بود

منم جایی ظرف نمیشورم نه خوشم میاد نه بدون دستکش میتونم ظرف بشورم پوستم خیلی حساسیت داره

کسی ک انقدر براش سخته ظرفای مهمونیشو بشوره مهمونی نده راحت کنه خودشو بازم باید دید شما چقد رفت امد دارین تو سال و ماه اگه دیر ب دیر باشه واقعا لزومی نداره بری پا ظرفشویی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خوشم نمیاد معمولا ی سری رو میریزم ظرفشویی بقیه رو ی گوشه مطبخ میزارم به مهمونام میگم هدف دورهم بودنه نمیخوام کل تایم به ظرف شستن بره و یا کسی که قانع نشه میگم سینک ظرفشویی نشتی داره نمیشه اینهمه ظرف رو شست من ظرفارو بعدا میزارم تو ظرفشویی (واقعا هم داره) اما میزارم توی جا ریختن و جمع و جور کردن غذا و سفره کمک کنن

همینوبهش بگو

مهم نیست سالی یه بار شاید همدیگه رو ببینیم تهرانن اونا

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

دست تنها سخته. مطمعنا دوست ندارم تنهابی ظرف بشورم. مگر اینکه شرایط و تعداد جوری باشه که بشه بعدا بشورم. اخه سمت ما رسم هست، مهمان های زن بدون حضور خانم خونه تو پذیرایی نمیرن. نه که بد بدونیم. زیاد جالب نیست، صاحبخونه تو آشپزخونه در حال ظرف شستن و مهمان تو پذیرایی...

کاش ظرفا رو جوری بسازن ک یا خودبخود شسته شه یا بعد غذا خورده شه که بساط این مشکلات جمع شه.

😂

خوبه دیگه رفت و آمدا محدود شده همه فقط با عروسا و دامادای خودشون رفت و آمد دارن خانواده ها گسترده شده مثل قبل نیست دیگه

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

کاش ظرفا رو جوری بسازن ک یا خودبخود شسته شه یا بعد غذا خورده شه که بساط این مشکلات جمع شه.

دقیقا از وقتی سایت باز شد کل مشکل اوناس ایران کمک در ظرف شستن بلاخص برای قوم شوهر 😂😂😂😂

بابا خودتون خوردین کلا با هم کمک کنن بیست دقیقه زمان میبره. به خداااااا برا هضم غذا هم خوبه. 😂😂😂

من اجازه نمیدم کسی خونه ام ظرف بشوره

چون از بیرون غذا میگیرم زیاد ظرف کثیف نمیشه و بقیه رو هم میریزم ظرفشویی

بعضی وقت ها خونه بقیه میشستم که دیدم دارن پررو میشن و دیگه نشستم

.

دقیقا از وقتی سایت باز شد کل مشکل اوناس ایران کمک در ظرف شستن بلاخص برای قوم شوهر 😂😂😂😂 بابا خود ...

همه شوهر ندارنا😂

همیشه مهمونام ظرف میشورن خودمم جایی رفتم حتما میشورم

خب چه کاریه هر کی خونه خودش ظرفای خودشو بشوره بهتر نیست؟!

میزبانی گفتن مهمانی گفتن🤔

من اگه خونمون ظرف بشورن بازم خونه اونا ظرف نمیشورم بجاش تو کارای دیگه کمک میکنم

آره منم فقط از ظرف شستن تو مهمانی بدم میاد وگرنه کارای دیگه رو کمک میکنم

عجیب هستین

چرا چون از آدمایی گه پیله میکنن خوشم نمیاد؟!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز