2777
2789

اصالتا از سمت پدر کوهدشتیم (کوهدشت زندگی نمیکنم)

ادم های خونگرمی و خوبی هستن ولی خب خوب و بد همه جا هست

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تعصبی و خشن

اگه لر نیستی وصلتنکن باهاشون

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

تعصبی و خشن اگه لر نیستی وصلتنکن باهاشون

شما اشنایی داری با طایفه های مختلفشون؟

اسم طایفهشو بگم میتونی راجبشون بگی؟

اقایون💩درخواست💩ندید💩! به چه زبووونی بگم بفهمید

خیلی هاشون آدم های بی منطقی هستن و عصبانی...بعضی ها هم خوبن

طرف لک هست. راجب طایفه های مختلف میدونید اگه اسم طایفهشو بگم؟

اصالتا از سمت پدر کوهدشتیم (کوهدشت زندگی نمیکنم) ادم های خونگرمی و خوبی هستن ولی خب خوب و بد همه جا ...

اوو..طرف من لک هس

خودم ترکم هیچ آشنایی هم با کوهدشتی ها ندارم همه هم تعریف بد میکنن...با طایفه های مختلفشون اشنایی دارین؟

اوو..طرف من لک هس خودم ترکم هیچ آشنایی هم با کوهدشتی ها ندارم همه هم تعریف بد میکنن...با طایفه های ...

ببین بابای من کوهدشتیه و مامان ترک قزوین

تا الان مشکلی با هم نداشتن و بابام واقعااا از همه مرد هایی که دیدم دست و دل باز تر و خانواده دوست تره ولی اکثرا غیرتی هستن

ولی خب همه کوهدشتی ها قرار نیست خوب باشن ببین اگه از لحاظ فرهنگی و اخلاقی و... به هم نزدیکین قبول کن

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

ببین بابای من کوهدشتیه و مامان ترک قزوین تا الان مشکلی با هم نداشتن و بابام واقعااا از همه مرد های ...

چه جالب منم ترک قزوینم اتفاقا😂🎀

اره خودش خیلیییییی پسر گلی عه. ولی خب من واقعا اعتقاد دارم که خانواده طرف خیلی مهمه. بعد فهمیدم کوهدشتیا طایفه های مختلفو میشناسن ، گفتم بپرسم شاید کسی راجب طایفهاش میدونست

چه جالب منم ترک قزوینم اتفاقا😂🎀 اره خودش خیلیییییی پسر گلی عه. ولی خب من واقعا اعتقاد دارم که خان ...

اخیییی 🩷🥹

من قزوین زندگی میکنم عزیزم خیلی اطلاع ندارم از طایفه ها ولی خب هر وقت میریم کوهدشت واقعا خوش میگذره خیلی مردم خوبین مامانم که خودش ترکه میگه کاش اینجا زندگی میکردیم

فامیلیش امرائی نیست ؟ اخه اکثر کوهدشتی ها از جمله خودم فامیلیشون اینه

اخیییی 🩷🥹 من قزوین زندگی میکنم عزیزم خیلی اطلاع ندارم از طایفه ها ولی خب هر وقت میریم کوهدشت واقع ...

بیا پیوی اسم طایفهشونو بگم🐢

2827
2791
2779
2792