2777
2789
عنوان

تعداد فولیکول

8457 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تعداد فولیکولم خیلی کمه اندازش خوبه ولی فقط یک دونست دکترم میگه با یک گل بهار نمیشه 😔 باید ivf کنی به‌نظرتون هیچ راه دیگه ای نداره؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۴
0
0%
۴
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه قبل ی فولیکول ۱۸ داشتم با دارو ولی این ماه دارو خوردم ۹تا فولیکول خوب ساختم ک دکتر اجازه اقدام نداد گفت احتمال چند قلو  زایی  هست

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

چه دکتر مزخرفی معدرت می خواما من بعد ۶ ماه دارو خوردن یه فولیکول ۲۳ کلا یدونه آزاد کردم دکترم با خوشحالی گفت برو دفعه بعد حامله ای و الان حامله هستم حتما دکترت رو عوض کن وقتی اینقدر مزخرفه

چه دکتر مزخرفی معدرت می خواما من بعد ۶ ماه دارو خوردن یه فولیکول ۲۳ کلا یدونه آزاد کردم دکترم با خوش ...

دکترم تو مشهد نفر اوله ولی تصمیم دارم عوضش کنم چون شوهرمم رضایت نداره که ivf کنیم 

۱۸/۵ بوده اخرین بار عزیزم

اینکه خوبه سایزش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اره وای میگه یه دونست با یک گل بهار نمیشه که 🙄 دوساله اقدام داریم

دکترت رو تغییر بده 

با چه دارویی رسیدی به این سایز؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
از اول سایزش همین بود دوسال قبل ۲۰ بود یکیارم کیست گرفتم که ۲۵ بود

بدون دارو فولی 18 داری؟؟؟ 

پس حتما دکترت رو عوض کن 

ایشون باید برات سینال اف یا اچ ام جی بنویسه و بعد اچ سی جی تزریق کنه