2777
2789
عنوان

خیلی شکاک شدم

804 بازدید | 35 پست

واقعا اعصابم داره بهم میریزه

چیکار کنم ، البته که شک هام از بی راهه نمیان (نمونه اش تو تاپیک قبلیم هست) و نمونه های مشابه هم دارم

و اینکه مثلاً تو چت گاهی سه دقیقه سه دقیقه جوابم رو میده و منم شک میکنم😐...

هفته پیش هم با هم رفتیم بیرون تا شال بگیرم از یه مغازه رد شدیم که چند خانم دور هم بودن و نامزدمم داشت نگاشون میکرد ، باز اومدیم برگردیم دیدم دوباره نگاه کرد

یا اینکه یه خانمی جلوتر از ما داشت راه میرفت پاهاش از زیر پیراهن معلوم بود لخته و همسرمم سرش پایین بود

بعدا بهش گفتم چرا نگاه میکردی.... گفت نگاه نکردم

گفتم قسم بخور،قسم خورد

گفتم همش به دخترا نگاه میکردی گفت چرا تورو دارم به اونا نگاه کنم (یه همچین چیزی گفت)

بنظرتون من بیش از حد حساسم؟!

البته بازم میگم خیلی چیزا ازش دیدم اما خب ممکنه دلایل دیگه هم داشته باشند

کسی هست مثل من حساس باشه!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت هوله چرا میندازی گردن خودت؟

نگو دیگه🥲

آخه مطمئن نیستم

وقتی که گفتم چرا به پاهاش نگاه میکنی گفت داشتم به جلوی پام نگاه میکردم (منظورم اینکه به زمین نگاه میکرده)

چند سالته؟ سنت که زیاد باشه این چیزا اذیتت نمیکنه

ویتامینهای گروه ب رو بیشتر مصرف کن

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

ولی دیر جواب دادن پیام دلیل بر خیانت نیس

ولی کلا حس خانوما هیچ وقت اشتباه نمیکنه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

همیشه ب روش نیار ولی زیر نظرش بگیر اینکه همیشه ب روش بیاری باعث میشه زرنگ شه حواسش باشه چطور بپیچونت ...

میخوام سعی کنم بیشتر باهاش برم بیرون

تا بیشتر زیرنظر بگیرمش

تا حالا دقت نکرده بودم

حس یه زن اشتباه نمیگه

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.