2777
2789
عنوان

زیبایی من 💗😋🥺

604 بازدید | 8 پست

گفتید از خودت عکس بذار

من چندین دلیل دارم که نمیتونم از خودم عکس بذارم به این دلایل : ( قدرت استدلال من و حال کنید چقدر باهوشم میتونم این استدلال ها رو بیارم )

1- شما زیبایی من و چشم میزنید.

2- من آقایی دارم و آقا بهرام غیرتی تشریف دارند.

3- نمیخوام شناسایی بشم که آقایون سایت هعی درخواست دوستی بدن بهم من بسیار متعهد و وفادار به آقا بهرام هستم.

4- مورد هجوم حسادت واقع میشم.

5- زیبایی من، الهه گونه است نه یک زیبایی معمولی چشم ابروی من جادو میکنه🙏😏

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

یاد اونایی افتادم که تو حموم با خودشون مصاحبه میکنن 🥲😂

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂 منم با مدیری مصاحبه میکردم قبلا

ولی من شخصا مکالمات رفت وبرگشتیم بااحسان علیخانی روترجیح میدادم🥴🤝

فقط وقتی عصر جدید میذاشت دنبال یه استعداد نهفته براشکوفایی بودیم ودریغ ازیه دونه😂😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم