2777
2789
عنوان

فراموشش کنم

597 بازدید | 38 پست

من یه مدتی با به پسری دوست شدم من اوایل بهش حسی نداشتم ولی اون دوسم داشت و با اصرارش موندم کم کم ازش خوشم اومد خوب بودیم ولی چند روز قبل بدون هیچ دلیلی گفت نمیتونم بمونم و رفت حالا من نمیتونم فراموشش کنم چیکار کنم؟

دقیقا منم الان همین مشکل رو دارم

اولش احساسی نداشتم

کم کم وابستش شدم

اذیتش کردم تقریبا رابطه رو تموم کرد

خیلی دلم براش تنگ شده

اگه الان بخوام برگردم با جون و دل قبول میکنه

اما اون تموم کننده بود❤️🩹❤️🩹

بعضی پسرا مریضن بازی روانی بلدن نمیدونم پستن

ما دخترا ساده وابسته

واسه خودت سرگرمی درست کن عادت کنی زمان بگذره برات کمرنگمیشه

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین چون یه مدتی باهم در ارتباط بودید زمان میبره اول از همه تمام عکاسش چتاتون و حتی شمارش پاک کن و سعی کن خودت به یکاری مشغول کنی امیدوارم بتونی و موفق باشی❤️

نر های سایت به من درخواست ندن

دقیقا منم الان همین مشکل رو دارم اولش احساسی نداشتم کم کم وابستش شدم اذیتش کردم تقریبا رابطه رو ...

مگه چه اذیتی کردی که اون بخواد قیدتو بزنه؟

یه وقتایی هم هست تو رها میکنی و صبحش پیغام میرسه شده، چه جورم شده🦋

دقیقا منم الان همین مشکل رو دارم اولش احساسی نداشتم کم کم وابستش شدم اذیتش کردم تقریبا رابطه رو ...

آخه عزیزم خیلی سخته میدونم

تو هم به خاطر غرورت بهش برنمیگردی؟

نمیدونم چرا میان دخترا رو وابسته خودشون میکنن بعد میزارن میرن

فقط به این فکر کن که این وابستگی و علاقه خیلی میتونه فراتر از حسی که الان داری بشه و اونموقع هم باز اون آدم میتونه بذاره و بره

اذیتی که اونموقع میشی هزار برابر بدتر از الانه

درکت میکنم، حس الانتم خیلی طبیعیه

به خودت فرصت بده تا از این دوره هم بگذری

مطمئن باش خوب میشی

یه وقتایی هم هست تو رها میکنی و صبحش پیغام میرسه شده، چه جورم شده🦋

ببین چون یه مدتی باهم در ارتباط بودید زمان میبره اول از همه تمام عکاسش چتاتون و حتی شمارش پاک کن و س ...

میدونی کلا پاکش میکنم میخوام که فراموشش کنم دوباره با یه شماره دیگه برمیگرده و منم نمیتونم جلو خودمو بگیرم و این چرخه ادامه پیدا میکنه

فقط به این فکر کن که این وابستگی و علاقه خیلی میتونه فراتر از حسی که الان داری بشه و اونموقع هم باز ...

نمیدونم تلاشمو میکنم ولی همین که خودمو جمع و جور میکنم دوباره سر و کلش پیدا میشه