2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وزن ۹۰ حجیم نیس بشکه میشی

برای این قد بشکه نیست ۹۰ ولی پر می شه یکی مثل من دوست داره استخون بشه یکی دوس نداره هرکی یک سلیقه ای داره اگرم عضله بشه که یه بدن رو فرم می شه چون عضله وزنش زیاده ولی چربی حجیم هست

برای این قد بشکه نیست ۹۰ ولی پر می شه یکی مثل من دوست داره استخون بشه یکی دوس نداره هرکی یک سلیقه ای ...

اجی تو الان 80 خورده ای هستی

استایلت و زنانگی هات بزرگن؟

یا نه وزنم بالا بره ژنتیکه که کجا بزرگ بشن

چرا سینه اینطوریه ..باهم بزرگ نمیشن 😴

نه سینه های من کلا کوچیکه فک کنم الان می خوام وزن کم کنم بشم ۵۰ از اینم کوچیک تر بشه من سینه دوس ندارم باسن دوس دارم خیلی ولی دیگه خیلی بزرگه دلم رو زد

اجی تو الان 80 خورده ای هستی استایلت و زنانگی هات بزرگن؟ یا نه وزنم بالا بره ژنتیکه که کجا بزرگ بش ...

می دونی چه اندامی خوبه قد ۱۶۸ تا ۱۷۰ وزنم ۵۸ نهایت ۵۹ شکم خیلی تخت سینه کم و باسن بزرگ عضله ای مثل دخترای خارجی بدنساز

26

برو باشگاه بگو می خوام عضله بسازم باسن عضله ای و بزرگ بنظر من خودم دو نیم کیلو اضافه کنی خوب می شی ولی دوباره اگر سلیقت چیز خیلی برگه دیگه نهایت ۷۰ ۷۵ بسه بعد گستر هم خوبه ولی دوباره مربی بگیر من خودم یعنی روزی سه ساعت ورزش می کنم که بشم ۵۰ استخونام بزنه بیرون مثل جی جی حدید دیدی بعضی از استخوان هاش مشخصه