2821
2789
عنوان

یه سوال

190 بازدید | 16 پست

یه همکلاسی دارم که باهاش دوستم و روش کراشم بهشم پیشنهاد داده بودم ولی قبول نکرد و بعد از پیشنهادمم بازم مثل قبل باهام اوکی بود و سرد نشد ینی تغییری نکرد

ولی چند وقتیه میبینم که همش سر کلاس به من نگاه میکنه فقط نگاش رومنه زل میزنه بهم یا وقتی مثلا میرم یه جای دیگه سرشو یه جوری میگردونه که انگار دنبالمه یه وقتایی وقتی میبینم داره نگاه میکنه روشو بر میگردونه بعضی وقتام نه، خیلی نگام میکنه یه وقتایی زل میزنه بهم هرجایی باشم فقط به من نگا میکنه یا پیدام میکنه فقط به من نگاه میکنه یه بارم اومد سرکلاسمون سرک کشید تا دید دیدمش روشو کرد اونور رفت یه وقتایی هم با لبخند بهم نگاه میکنه و گاهی چشم تو چشم میشیم و بعضی وقتا وقتی یه جا وایسادن که اونم با رفیقاش یکم اونوتر از من وایساده وقتی من حواسم نیست منو به رفیقاش اشاره میکنه و فقط با من اینجوریه نگاهاش و وقتی بهش پیام میدم خیلی سرد حرف میزنه باهام به نظرتون میتونه اونم روم کراش باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا

چون دقیقا مشابه اتفاقی برات افتاده برای منم افتاده ولی من روش کراش نبودم دقیقا بر و بر زل میزد حتی یبارم ازم عکس گرفت فک میکردم روم کراشه بعد فهمیدم دوست دختر داره

یوسف گم گشته هم آخر به کنعان بازگشت یوسف من ،پیرگشتم ، وقت برگشتن نشد؟

چون دقیقا مشابه اتفاقی برات افتاده برای منم افتاده ولی من روش کراش نبودم دقیقا بر و بر زل میزد حتی ی ...

کراش نبود؟ شاید باشه خب از کجا میدونی ولی دوست دخترم داره

ولی این من مطمئنم امارشو در آوردم تو رابطه نیس