2777
2789
عنوان

بابای عصبی

78 بازدید | 3 پست

سلام

من ۱۷ سالمه،سالهاست بابام یه دیکتاتور و زورگو تو خونه است.مامانمو که بارها کتک زده،خودمم تازگیا زده،دیگه کارش از داد و بیداد و تهدید کردن گذشته،میدونم اهل موادمخدر و قرص و.... نیست ولی یه جوری عصبیه انگار مخدر مصرف میکنه.گفت بمیر باید بمیری ،هر چی گفت نباید بگی نه،تازه جدیدا بدترم شده ،حتی اگه حرفشو گوش کنی بازم به یه چیزی گیر میده دعوا راه می اندازه،چند روز پیش تو باغ بودیم شب تاریک دعوا کرد که چرا من میگم تو این سرما باید بمونید باغ نمی خواید بمونید؟اونجا اب نیسب برق نیست یه کرسی کوچیک هست فقط،سر مخالفت من و مامانم داشت عردوتامونو میکشت.دو بار اومد به سرم ضربه زد،حتی گفتم ببخشید میخواست شن کش رو برداره منو بزنه ،مامانمو بیرون کرد که چرا گفتی نه حالا که اینجوریه خودت باید ذغال درست کنی نصف شب ،

از دستش خسته شدم میخواستم فرداش برم پیش پلیس ولی چی بگم چیکلر کنم؟ نه پول دارم نه مدرکی، قانون هم که حمایت نمی کنه،تازه حتی اگه یه ذره هم حمایت هم کنه ،باز اختیار من دست بابامه ،مدرسه نمیذاره برم گوشیم. میگیره محدودم میکنه

امروز سر ناهار به یه چیز الکی گیر داد لیوانو شکوند گفت حق نداری ناهار بخوری منم اومدم تو اتاق.

نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم باید بابات حتما پیش یه روانپزشک درمان بشه اگه میتونین خودتون برین پیش روانپزشک و شرایط پدر ...

نمی تونم چون پولی ندارم،مامانم قبول نداره پزشک و روانشناس و...،بابامم همینطوره.اگه قبول داشتند که می رفتند بعد بیست سال زندگی الان مشکلاتشون دامن منو نمی گرفت، در واقع اونا قبول ندارند که مشکلی دارند،مامانم میگه باهاش مودب باشی خوش اخلاق میشه! کدوم ادب ؟منظورش اطاعت محضه هرچی گفت باید بگی چشم.نگی چشم دعوا و کتک و تهدید و محدودیت.تازه من هر بار بیشتر به حرفش گوش کردم متوقع تر شده.